Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid uppges dejta
Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid uppges dejta varandra. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, File/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Leonardo DiCaprio dejtar Gigi Hadid: "Hon är exakt hans typ"

Efter uppbrottet från Camila Morrone så har Leonardo DiCaprio en ny flamma i sitt liv. Leo uppges nu dejta supermodellen Gigi Hadid, som är "exakt hans typ".


Leonardo DiCaprio, 47, och modellen Camila Morrone, 25, gjorde nyligen slut med varandra. Det kanske inte kom som en chock, då Leonardo i flera års tid har hånats på nätet för att alltid dumpa sina flickvänner så fort de fyllt 25. 

Leos ex-flickvänner Nina Agdal, Bar Rafaeli och Gisele Bundchen har alla fått kalla handen från Leo efter att de kunnat blåsa ut sitt 25:e ljus på födelsedagstårtan.

Camila Morrone fyllde 25 – då tog det slut med Leonardo DiCaprio. Bildkälla: Stella Pictures.

Leonardo DiCaprio utskrattad efter uppbrottet från Camila Morrone

Leonardo och Camila gjorde slut bara två månader efter att hon fyllt 25, och på sociala medier haglade skämten om Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio dejtar Gigi Hadid

Kanske har Leonardo DiCaprio känt sig träffad av alla skämt på hans bekostnad. Hans nya flickvän ryktas nämligen nu vara supermodellen Gigi Hadid som är hela 27 år gammal.

Enligt källor till Life & Style så har Leo och Gigi "träffats ett par gånger" sedan han och Camilla gjorde slut.

Leonardo DiCaprio. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

– Gigi är precis hans typ. Vacker, sexig, men lite lågmäld och en lite grabbig attityd, säger en källa vidare till Life & Style.

Leonardo och Gigi är inte ett par ännu, utan det hela är ganska avspänt mellan dom än så länge.

– De har känt varandra i flera år. De är superattraherade av varandra, säger källan vidare, skriver Yahoo.

Instagramkontot deuxmoi som ofta är först med det allra senaste i Hollywoodvärlden, har i helgen fått in rapporter från följare att Leo och Gigi festade ihop på anrika Chateau Marmont i Los Angeles. 

Gigi ska då ha anlänt efter att Leo redan kommit, och sedan hängt vid hans bord under kvällen. Även Leos vän Tobey McGuire ska ha varit med på festen på Chateau Marmont.

Gigi Hadid. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP, File/TT Bild

Det här är Gigi Hadid

Supermodellen Gigi Hadid föddes i Los Angeles den 23 april 1995. Hon är dotter till Mohamed Hadid och
Yolanda Hadid. Gigis syskon är modellerna Bella Hadid och Anwar Hadid. Gigi Hadid är en av världens mest anlitade modeller och har gått visningar för bland andra Chanel, Versace och Balmain. Gigi var tidigare tillsammans med Zayn Malik och tillsammans fick de dottern Khai Hadid Malik. 

Förhållandet mellan Gigi och Zayn tog slut i oktober 2021, detta efter att Zayn hade gått till fysisk attack mot Gigis mamma Yolanda. Zayn dömdes – mot sitt nekande – till ett års villkorligt.

Zayn Malik och Gigi Hadid på Met-galan 2016. Bildkälla: Stella Pictures.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

1 timme sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

1 timme sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.