Hanna Schönberg
Influencern Hanna Schönberg la ut ett betalt samarbete på Instagram – och följarna reagerade genast på en detalj... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Följarnas förvirring efter bilden på Hanna Schönberg: "Varför har du blöja?"

Hanna Schönberg la ut ett betalt reklamsamarbete med modejätten NA-KD – och följarna reagerade genast på en detalj i bilden som stack ut.


Med nästan en miljon följare är Hanna Schönberg, 25, en av Sveriges största influencers. På Instagram uppdaterar hon om sitt liv med shopping, resor, vackra miljöer, mode och såklart om livet med pojkvännen Eric Saade, 32.

Hanna har även startat modemärket Arakii, och på sociala medier visar hon ofta upp bilder från märkets nya lanseringar.

Hanna Schönberg och Eric Saade. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Hanna Schönberg fick en Hermes Birkin från Eric Saade

Men när det inte är den egna designen som visas upp så är Hanna ett stort fan av stora modehus som Hermes, Chanel, Prada, Yves Saint Laurent och Celine. Ofta lägger Hanna ut de ena dyrgriparna efter de andra. När Hanna nyligen fyllde 25 så fick hon dessutom en mintgrön Birkin-väska från Saade.

Hanna Schönberg och Eric Saade. Bildkälla: Stella Pictures.

Birkin-väskorna kostar allt från flera hundra tusen kronor upp till miljontals kronor. Superstjärnor som Kim Kardashian, Kylie Jenner, Victoria Beckham, Jennifer Lopez och Lady Gaga har alla ett helt gäng Birkin-väskor hemma – och flera svenska kändisar så som kronprinsessan Victoria, Helena Seger och prinsessan Madeleine är alla glada Birkin-ägare.

Kim Kardashian med sin Birkin. Bildkälla: Stella Pictures.
Helena Seger med sin Birkin. Bildkälla: Stella Pictures.

Varje Birkin-väska tar 18 timmar att tillverka för hand, och den märks med en kod som visar vilket år och i vilken verkstad den tillverkades. Koden visar även vem det var som tillverkade väskan.

När Hanna Schönberg la ut bilder på sin väska så fylldes kommentarsfältet av imponerade hyllningar från bland andra Lovisa Worge och Margaux Dietz.

Hanna Schönbergs reklam för NA-KD chockade följarna – de tror att hon har blöja 

Men en annan bild som Hanna Schönberg la ut i veckan möttes inte av lika positiva reaktioner från följarna – tvärtom så blev flera av Hannas något förvirrade.

Hanna la ut ett samarbete med modemärket NA-KD, och en detalj i bildserien på Instagram fick flera följare att reagera – de trodde nämligen att hon bar en blöja.

Några reaktioner lyder: 

"Det där är en blöja"

"Vad är det här? Det ser ut som att hon tagit på sig en blöja"

"Är det en blöja?"

"Det ser ut som ett inkontinensskydd".

En del av reaktionerna på Hanna Schönbergs reklaminlägg. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Hanna Schönbergs "blöja" – i själva verket trosor från lyxmärket Miu Miu

Men den som trodde att Hanna hade tagit på sig en blöja inför fotograferingen får däremot tänka om. 

Det som en del följare tyckte såg ut som en blöja är nämligen ett par vita silkestrosor från det italienska märket Miu Miu, som är något av ett systermärke till Prada. 

Modellen heter Satin Panty, är tillverkad i viskos och kostar cirka 3 500 kronor.

Trots att flera av Hannas följare inte är så förtjusta i trosmodellen så verkar den ändå vara väldigt populär då den är slutsåld nästan överallt på nätet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!