Hur ser en natt ut på Förrädarna?
Hur ser en natt ut på Förrädarna? - Foto: TT och TV4

Deltagare avslöjar det sjuka som händer under nätterna i "Förrädarna – som tittarna inte får se

TV4-programmet har snabbt blivit en tittarfavorit i TV-sofforna där hemma. Men hur gjorde produktionen för att inte avslöja förrädarna?


I början av september började TV4 med ett helt nytt programkoncept, nämligen Förrädarna. 

Under ledningen av Dragomir Mrsic har 18 kända deltagare medverkat i programmet. Nu fem avsnitt in är det endast nio deltagare kvar varav två är förrädare. Slottet där kändisarna bor, bjuder på mystik och spänning. 

Varje kväll blir alla deltagare inlåsta på sina rum för att förrädarna ska "mörda" en av deltagarna. 

Så länge var deltagarna inlåsta på rummen varje dygn

Claudia Galli Concha: Så var en natt på slottet 

För att förrädarna inte ska avslöjas så har deltagarna fått reda på strikta regler innan. I en TikTokvideo berättar Claudia Galli Concha, som är en av deltagarna i "Förrädarna", hur en natt kunde se ut. Hon har flitig delat med sig av sina upplevelser och denna gången svarade hon på en följarfråga.

"Kunde ni veta när förrädarna gick ut i korridorerna på nätterna?", frågar en följare. 

Claudia delar då med sig av hur en kväll kunde se ut när förrädarna skulle "mörda" en av deltagarna. 

 Vi blev ju inlåsta i våra rum vid klockan 20.00 på kvällen. Och inlåst betyder att vi hade ingen nyckel så vi kunde inte gå ut och in från våra rum. Runt typ 20.30 på kvällen gick förrädarna utför att "mörda", för att man då inte skulle kunna sitta inne på sitt rum och räkna ut vilken dörr som öppnades och räkna ut vart förrädarna bodde någonstans. Så gick de runt med högtalare på högsta volym och spelade olika typer av technomusik. Alltid något med mycket bas och trummor, det var väldigt mycket ljud kan jag säga.

Hon fortsätter med att säga 

— De gick även runt och rykte i våra dörrar. Så det kunde komma någon helt plötsligt utan att man var förberedd och banka jättehårt och rycka upp dörren. För att den bredvid mig skulle kanske tänka att jag är förrädare eller inte. 

Allt detta gjorde dem för att inte avslöja förrädarna för de trogna. 

Ta del av TikTok-videon nedan: 

Ta del av "Förrädarna" på TV4 eller TV4 Play

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!