"Förrädarna" sänds på lördagar i TV4.
"Förrädarna" sänds på lördagar i TV4. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Magnus Ragnvid/TV4

Förrädarna-deltagaren avslöjar: Så länge var vi inlåsta på rummen varje dygn

TV4-programmet "Förrädarna" har snabbt kommit att bli en favorit hemma hos många i tv-sofforna. Men hur gick tv-inspelningen bakom det sociala och psykologiska spelet egentligen till?


I början av september hade TV4:s helt nya underhållningsprogram "Förrädarna" premiär. 

Under ledning av Dragomir Mrsic ska 18 kända personer, i minst sagt spektakulär slottsmiljö, lista ut vilka som fått rollen som förrädare i gruppen och som nattetid "mördar" andra deltagare.

Så mycket kostar en natt på det lyxiga "Förrädarna"-slottet

Johanna Nordström: Så var en dag i "Förräddarna"

För att ingenting ska avslöjas på förhand har de medverkande levt med tydliga begränsningar på slottet. I en story på Instagram delar Johanna Nordström, som är en av deltagarna i programmet, med sig av hur en vanlig dag under "Förrädarna" kunde se ut. 

– Jag gick upp vid 07 på morgonen och gjorde mig i ordning. Sedan vid kanske 07.45 knackade det på dörren och då fick man frukost. Sedan knackade det på dörren igen vid typ 08.30 efter att man druckit kaffe och ätit en macka. Då fick man sätta på sig en mask, så att man inte såg någonting, och så blev man ledd till slottet av en deltagaransvarig för man fick inte veta vem som blivit mördad liksom.

Foto: Skärmavbild/Instagram/johannanordstrm

Därefter leddes man in till frukostbordet, som syns i programmet, där man fick reda på vem som blivit mördad, berättar Johanna.

– Sedan åkte vi iväg på ett uppdrag eller en tävling eller så, åkte tillbaka till slottet, spelade in lite reality, sedan runda bordet, sedan reality igen och sedan blev vi inlåsta på våra rum vid 20 på kvällen.

– Så man var inlåst mellan 20 och typ 08.

Svindlande summan – så mycket kostar bordet i TV4:s "Förrädarna"

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!