"Förrädarna" sänds på lördagar i TV4.
"Förrädarna" sänds på lördagar i TV4. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Magnus Ragnvid/TV4

Förrädarna-deltagaren avslöjar: Så länge var vi inlåsta på rummen varje dygn

TV4-programmet "Förrädarna" har snabbt kommit att bli en favorit hemma hos många i tv-sofforna. Men hur gick tv-inspelningen bakom det sociala och psykologiska spelet egentligen till?


I början av september hade TV4:s helt nya underhållningsprogram "Förrädarna" premiär. 

Under ledning av Dragomir Mrsic ska 18 kända personer, i minst sagt spektakulär slottsmiljö, lista ut vilka som fått rollen som förrädare i gruppen och som nattetid "mördar" andra deltagare.

Så mycket kostar en natt på det lyxiga "Förrädarna"-slottet

Johanna Nordström: Så var en dag i "Förräddarna"

För att ingenting ska avslöjas på förhand har de medverkande levt med tydliga begränsningar på slottet. I en story på Instagram delar Johanna Nordström, som är en av deltagarna i programmet, med sig av hur en vanlig dag under "Förrädarna" kunde se ut. 

– Jag gick upp vid 07 på morgonen och gjorde mig i ordning. Sedan vid kanske 07.45 knackade det på dörren och då fick man frukost. Sedan knackade det på dörren igen vid typ 08.30 efter att man druckit kaffe och ätit en macka. Då fick man sätta på sig en mask, så att man inte såg någonting, och så blev man ledd till slottet av en deltagaransvarig för man fick inte veta vem som blivit mördad liksom.

Foto: Skärmavbild/Instagram/johannanordstrm

Därefter leddes man in till frukostbordet, som syns i programmet, där man fick reda på vem som blivit mördad, berättar Johanna.

– Sedan åkte vi iväg på ett uppdrag eller en tävling eller så, åkte tillbaka till slottet, spelade in lite reality, sedan runda bordet, sedan reality igen och sedan blev vi inlåsta på våra rum vid 20 på kvällen.

– Så man var inlåst mellan 20 och typ 08.

Svindlande summan – så mycket kostar bordet i TV4:s "Förrädarna"

TV4
Relaterat
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

1 timme sedan
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

2 timmar sedan
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

2 timmar sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

2 timmar sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

3 timmar sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.