Isabella Löwengrip och hennes pappa Per Rydberg
Isabella Löwengrip och hennes pappa Per Rydberg har återförenats. - Foto: Stina Stjernkvist/SvD/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Isabella Löwengrip har återförenats med sin pappa: "Han har kämpat"

Den som följer Isabella Löwengrips blogg har nog lagt märke till att hennes pappa Per Rydberg nu är med i bilden igen. Detta efter att Isabella och Per under flera år inte hade någon kontakt alls.


Isabella Löwengrip, 32, har tidigare öppet berättat om den ansträngda relationen hon har haft till sin familj. I maj 2020 var hon gäst i Söndagsintervjun i P1, och där riktade hon kritik mot både sin mamma mamma Camilla Löwengrip och sin pappa Per Rydberg.

– Där trygghet ska vara finns det ingen trygghet. Varken mamma eller pappa tog emot mig, de fanns inte där, de stod inte bakom mig eller runt mig, sa Isabella då.

Isabella Löwengrip riktade kritik mot sin mamma och pappa i en intervju med P1. Intervjun fälldes i Granskningsnämnden. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Intervjun med Isabella Löwengrip fälldes i Granskningsnämnden

Hon riktade även andra anklagelser mot föräldrarna. Isabellas mamma Camilla anmälde intervjun till Granskningsnämnden. I anmälan skrev hon bland annat att intervjun var djupt kränkande, och att hon inte heller haft en chans att rentvå sitt namn. Intervjun med Isabella fälldes i Granskningsnämnden.

I samband med detta berättade Isabella att hon inte hade någon kontakt alls med varken sin mamma, pappa eller syster. Då träffade Isabellas barn Sally och Gillis sin mormor och morfar samt sin moster via Isabellas ex-make Odd Spångberg.

Isabella Löwengrip och hennes pappa Per Rydberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Men sedan dess tycks relationen mellan Isabella och pappan ha blivit mycket bättre. Våren 2022 bloggade Isabella att hon ätit middag med sin pappa igen, och början av året firade Isabella sin pappas födelsedag med en stor del av släkten. 

Även under våren så hoppade Isabellas pappa in som barnvakt, och då skrev Isabella om känslorna som då bubblade upp till ytan.

"Så pappa är räddaren i nöden som sover här ikväll. För några år sedan trodde jag aldrig att det skulle ske. Tänk så livet vänder och blir bättre", skrev hon då.

Isabella Löwengrip berättar att hennes pappa är nykter alkoholist

I helgen åt Isabella lunch med sin pappa på Tennstopet i Vasastan, och berättade då att hennes pappa idag är nykter alkoholist.

"Jag är så himla stolt över min pappa. Han har varit nykter i över två år och jag vet hur mycket han har kämpat", skriver Isabella och berättar att han idag hjälper andra.

Att Isabellas pappa nu är nykter har gjort underverk för deras relation.

 "Vi har fått en helt annan relation under den här tiden och pappa är en fantastisk morfar", skriver Isabella i sin blogg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!