Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar om relationen till sin familj. - Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Isabella Löwengrip om relationen till familjen: "Tyvärr..."

Isabella Löwengrip har inte haft någon relation med sin mamma, pappa och syster på länge. Nu berättar hon mer om hur relationen till familjen ser ut.


Den 17 maj 2020 sändes Söndagsintervjun i P1 med bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 30, som gäst. I intervjun riktade Isabella kritik mot både sin mamma Camilla Löwengrip och sin pappa Per Rydberg.

– Där trygghet ska vara finns det ingen trygghet. Varken mamma eller pappa tog emot mig, de fanns inte där, de stod inte bakom mig eller runt mig, sa Isabella.

Hon menade också att föräldrarna hade sina egna problem och att det ska ha förekommit alkohol och både fysisk och psykisk misshandel.

Isabella Löwengrip riktade kritik mot sina föräldrar. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Intervjun fälldes

Isabella Löwengrips mamma Camilla anmälde intervjun till Granskningsnämnden, och i anmälan skrev hon bland annat att intervjun var djupt kränkande och att det var ett intrång i deras privatliv. 

De hade inte heller haft en chans att rentvå sitt namn.

Camilla skrev vidare att Isabella har en egen agenda och att hennes ord fick stå oemotsagda på en skattefinansierad kanal som ska vara opartisk. Intervjun med Isabella fälldes i Granskningsnämnden.

Camilla Löwengrip fick rätt. Bildkälla: Stella Pictures

Lillasysterns ord: "Otroligt besviken"

Isabellas relation till både sin mamma, pappa och syster är hårt ansträngd. Isabellas lillasyster Julia har själv berättat för Bloggbevakning om känslorna efter att hon hörde Isabella i Söndagsintervjun. 

"Jag kan inte beskriva hur otroligt ledsen och besviken jag är. Jag har lagt ner min själ på att hjälpa henne, och sen kommer det där i radion?! Vem var där när det gällde, jo, familjen, men hon yttrar inte ett endaste tack, eller ens nämner mig självmant utan det gjorde radiokillen", skrev Julia till Bloggbevakning.

Isabella Löwengrip med sin pappa Per Rydberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Isabellas svar om relationen idag

Tidigare i veckan hade Isabella frågestund i sin blogg, och fick då en fråga om just hur hennes relation till familjen ser ut idag, och Isabella svarar att de inte har någon kontakt.

Isabella Löwengrip svarar på frågan om hur hennes relation är till sin mamma, pappa och syster. Bildkälla: Isabella Löwengrips blogg

Däremot träffar Isabellas barn Sally och Gillis sin mormor och morfar samt sin moster via Isabellas ex-make Odd Spångberg.

Isabella Löwengrip med sin mamma Camilla och lillasyster Julia år 2008. Idag har de ingen kontakt. Bildkälla: Stella Pictures

LÄS MER:

Nu svarar Isabella Löwengrips pappa på hennes kritik

Fansens oro efter Isabella Löwengrips ord om Paul Sundvik

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!