Barnen i bullerbyn
Vad har hänt med Barnen i bullerbyn? - Foto: TV4/TTNyhetsbyrån

Barnen i Bullerbyn återförenas – så ser de ut idag

Har du någonsin undrat vad Barnen i Bullerbyn gör idag? Se dem återförenas i "Mauri – det hände sen" med Mauri Hermundsson.


Mauri Hermundssons uppskattade program ”Vad hände sen?” är tillbaka för en andra säsong. Premiären gick av stapeln 9 oktober och i tredje avsnittet får vi träffa de numera vuxna skådespelarna som spelade barnen i bullerbyn i Astrid Lindgrens älskade serie med samma namn. 

Alla de skådespelare som utgjorde de sex Barnen i Bullerbyn var på plats. Med var Harald Lönnbro som spelar Olle, den berömde sångaren Anna Sahlin som spelar Anna, Ellen Demérus som spelar Britta, Henrik Larsson som spelar Bosse, Linda Bergström som spelar Lisa och Crispin Dickson som spelar Lasse. 

Men hur ser de ut idag? Det kan du se här: 

Bosse. Källa: TV4


Olle. Källa TV4


Britta. Källa: TV4


Anna. Källa:TV4


Lasse. Källa TV4


Lisa. Källa: TV4

”Vi har ju kastats tillbaka till då, som är typ en av de absolut bästa tiderna i mitt liv” säger Ellen Demérus till Mauri. 

När gänget sitter mitt i Bullerbyn med Mauri och pratar om hur stora framgångar Barnen i Bullerbyn har skördat, även utomlands i länder som Tyskland, så kommer en drös med tyska turister. Vilket förvandlade bullerbyns återförening till lite av en meet- and greet med tillhörande allsång.

Även Ewa Carlsson som spelar barnens lärare, dyker upp mot slutet av avsnittet.

”Jag blev nästan förvånad över att det va så känslosamt, det var ju som att hoppa tillbaka i tiden. Säger Ewa Carlsson.

Mauri - Vad hände sen? Sänds på måndagar klockan 20:00 på Tv4 Play och TV4. 

/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!