Mirandas Kerrs couture-cameltoe

Supermodellens catwalkchock och bakom scenen på bikiniruschen


En retuschering hade kanske varit på sin plats under David Jones vårvisning. Gräddan av Australiens modeelit satt och njöt av vad de såg.

Miranda Kerr bar bland annat en leopardmösntrad klänning, en brynja i guld och en sagolikt vacker röd coutureklänning.

Men den stora snackisen från gårdagens visning var när Miranda gick ut i en på catwalken med sjömansinspirerad baddräkt med en intressant beskärning som ledde till en så kallad camel toe.

Victoria Secrets-modellen som ville visa sig från sin mer seriösa sida får dras med att förknippas med bikinis.

Nu satsar hon på att bli författare. Lagom till jul ska hennes första bok, Treasure Yourself släppas. Det blir både tal om självkänsla och näringslära.

– Det ska vara en inspiration och motivationsbok för unga kvinnor. Det är en sammanfattning av vad jag lärt mig och som fungerar för mig och förhoppningsvis fungerar det för andra flickor också, säger Miranda Kerr till Hello Magazine.

Hon lär bestitta stora kunskaper inom området. I januarinumret av australiska Vogue fick vi se en svartklädd Miranda som berättade om sina fritidssysselsättningar.

– Jag känner en sån stor förändring efter att jag utövat yoga och mediterat. Det kanske inte funkar för alla men det funkar för mig.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!