1 av 2
- Foto: Faksimil / Kenza & Tyra Show
2 av 2
- Foto: Faksimil / Kenza & Tyra Show

Efter Kenza & Tyra Show: "Jag har förändrats"

21-åriga Sanna Göransson drömde om att få en ny klädstil. I torsdagens Kenza & Tyra Show blev drömmen sann. – Jag har fått ett helt nytt tänkt kring kläder och smink, säger hon efter dagen.


I varje avsnitt av Kenza & Tyra Show får en person sin dröm uppfylld. I torsdagens program fick Sanna Göransson hjälp av Kenza Zouiten och Tyra Sjöstedt att helt byta klädstil.

Under en hel dag fick lärarstudenten Sanna hjälp med allt i från välja kläder, smink och skor. Dagen började på Only där hon fick välja ut tre hela outfits, sedan fick hon håret både klippt och färgat. Till sist fick hon sitta ner hon make up-artisten Fanny Lagerwall.

– Det var fantastiskt, säger hon till Nyheter24 och fortsätter:

– Framför allt har jag fått ett helt nytt tänkt, jag vågar mer nu. Både med kläder och smink, jag har helt klart en mer positiv inställning nu.

Dagen avslutades med att Kenza och Tyra gav Sanna värdefulla tips om hur man går i högklackat, något som Sanna alltid försökt undvika.

– Klart jag går mycket bättre nu och jag försöker öva varje dag när jag ingen ser på, säger hon och skrattar.

– Men jag går i alla fall inte som om jag föder barn, säger hon och syftar på Kenza och Tyras tips.

Har du behållit stilen efter programmet?

– Jag orkar kanske inte varje dag eftersom jag jobbar med barn. Men det har blivit ganska likt ändå tycker jag. Jag fick höra av mina kompisar att jag definitivt har förändrats sedan programmet.

Vill du se hur Kenza och Tyra stylade Sanna - spana in hemsidan för Kenza & Tyra Show.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!