Vem är rädd för kängurus?
1 av 25
Vem är rädd för kängurus? - Foto: Montage
Saga Scott.
2 av 25
Saga Scott.
– Jag kan inte se en känguru. Jag har världens fobi för dem. Plockade till och med ner en kylskåpsmagnet för ett tag sedan då det var en känguru. De är riktigt obehagliga med små "T-Rex-armar", råttben, kaninansikte och världens kontroll på svansen.
3 av 25
– Jag kan inte se en känguru. Jag har världens fobi för dem. Plockade till och med ner en kylskåpsmagnet för ett tag sedan då det var en känguru. De är riktigt obehagliga med små "T-Rex-armar", råttben, kaninansikte och världens kontroll på svansen. - Foto: SVENSKA DAGBLADET
Samir Badran.
4 av 25
Samir Badran.
– Att ställa mig framför folk och göra någonting jag inte kan. Spelar ingen roll om det är en skolklass, 50 000 personer eller en person.
5 av 25
– Att ställa mig framför folk och göra någonting jag inte kan. Spelar ingen roll om det är en skolklass, 50 000 personer eller en person. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Quetzala Blanco.
6 av 25
Quetzala Blanco.
–Jag är livrädd för gravida. Tycker även att kroppen är fruktansvärt äcklig, kan få ångest när jag tänker att jag sitter ner och att kroppen är full av blod och ådror och skit som mosas mot stolen?? Men gravida är ändå värst. Hela grejen med sån stor spänd mage? Navelsträngar och slem?! Nej det är för mycket. Hatar mögel och maskar också.
7 av 25
–Jag är livrädd för gravida. Tycker även att kroppen är fruktansvärt äcklig, kan få ångest när jag tänker att jag sitter ner och att kroppen är full av blod och ådror och skit som mosas mot stolen?? Men gravida är ändå värst. Hela grejen med sån stor spänd mage? Navelsträngar och slem?! Nej det är för mycket. Hatar mögel och maskar också. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
Bingo Rimér.
8 av 25
Bingo Rimér.
– Gamma mjölk.
9 av 25
– Gamma mjölk. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Kian Avar.
10 av 25
Kian Avar. - Foto: Foto:TV3/Johnny Wohlin
– Lukten av Jägermeister.
11 av 25
– Lukten av Jägermeister.
Kristian Täljeblad.
12 av 25
Kristian Täljeblad.
– Jag blir i bland asrädd för getingar och bin. Jag kommer ofta på mig att tänka vilken jäkla onödig rädsla det är egentligen.
13 av 25
– Jag blir i bland asrädd för getingar och bin. Jag kommer ofta på mig att tänka vilken jäkla onödig rädsla det är egentligen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Christopher i De Vet Du (till höger).
14 av 25
Christopher i De Vet Du (till höger).
– A4-papper när jag har nyklippta naglar.
15 av 25
– A4-papper när jag har nyklippta naglar. - Foto: MAJA SUSLIN
Ylva Fogel.
16 av 25
Ylva Fogel.
– Grodor! Kan inte ens se en bild på en groda utan att få panik!
17 av 25
– Grodor! Kan inte ens se en bild på en groda utan att få panik! - Foto: Geoff Heard
Eric Hagberg.
18 av 25
Eric Hagberg.
– Jag har fobi för bakterier, kan tvätta händerna miljoner gånger om dagen.
19 av 25
– Jag har fobi för bakterier, kan tvätta händerna miljoner gånger om dagen. - Foto: Lars Pehrson
Daniel Paris.
20 av 25
Daniel Paris.
– Hissar är det absolut värsta jag vet och jag tar alltid trappan. Spelar liksom ingen roll om den fjortonde våningen jag ska till, jag går.
21 av 25
– Hissar är det absolut värsta jag vet och jag tar alltid trappan. Spelar liksom ingen roll om den fjortonde våningen jag ska till, jag går. - Foto: Erik Mårtensson
Jasmine Gustafsson.
22 av 25
Jasmine Gustafsson.
– Min rädsla för lera är sjukt ologisk.
23 av 25
– Min rädsla för lera är sjukt ologisk. - Foto: Jens Meyer
Paulina "Paow" Danielsson.
24 av 25
Paulina "Paow" Danielsson.
– När jag var lite yngre så var jag EXTREMT rädd för papper som låg på golvet. I dag tycker jag fortfarande att det är lite obehagligt, speciellt på flygplanstoaletten.
25 av 25
– När jag var lite yngre så var jag EXTREMT rädd för papper som låg på golvet. I dag tycker jag fortfarande att det är lite obehagligt, speciellt på flygplanstoaletten. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Här är kändisarnas mest ologiska fobier

Alla är vi människor – alla har vi fobier, här är några svenska kändisars skräck.


Varje fredag svarar svenska kändisar på nöjesredaktionens frågeformulär där de bland annat berättar om sin mest ologiska fobiSvaren har varit vitt skilda, roliga och ibland förvånande. 

Kanske är det dags för en Paradise Hotel-säsong med skräcktema? Det är bara att släppa lös kängurus, grodor och lera!

Klicka i bildspelet ovan för att läsa om vem som är rädd för grodor, papper och gammal mjölk. 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.