Bradley Cooper skippade kallingarna under sin vinterpromenad i New York.
Bradley Cooper skippade kallingarna under sin vinterpromenad i New York. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews

Se Bradley Coopers fina hyllning till den riktige "American Sniper"

Bradley Cooper höll ett rörande tal på MTV Movie Awards.


Skådisen Bradley Cooper vann ingen Oscar för sin roll i Succéfilmen "American Sniper" där han spelade Chris Kyle, den dödligaste prickskytten i USA:s historia. Men han gick inte tomhänt ifrån MTV Movie Awards.


Bildkälla: Faksimil YouTube

Cooper vann priset för bästa manliga prestanda för rollen och i sitt tacktal tillägnar han utmärkelsen till Kyle, som mördades 2013.


Bildkälla: Faksimil YouTube

– Jag vill tacka MTV och fansen... Det är på grund av er, ni spred medvetenheten om de män och kvinnor och deras familjer i det militära och vad de gör för oss dagligen, sa stjärnan och fortsätte:

– Chris Kyle skulle ha fyllt 41 fyra dagar sedan. Chris, detta är för dig.

I bästa skådespelaren kategorin slog Cooper bland annat ut Chris Pratt för sin roll i "Guardians of the Galaxy" och Channing Tatum för sin roll i "Foxcatcher".

Se tacktalet här:

'

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

1 timme sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

1 timme sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

1 timme sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

2 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

3 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.