Tittut.
Tittut.

Så stalkar du din crush

Sugen på att småstalka din vårflört?


De flesta gör det. Få vågar erkänna det. Men det är helt normalt. Att stalka sin crush alltså. Och nej, vi menar självklart inte att terrorisera någon som vill bli lämnad ifred eller att det är normalt att bete sig som UFO:na i "Trolljägarna".

Men mer oskyldig + gullig crushstalking åt folket! Här är de bästa tipsen:

1. Oj sjukt att du också råkade vara här!
Kolla upp evenemang din crush har attendat på via Facebook. Dyk sedan upp, uppklädd till tänderna och lukta gott. Skratta. Tänk på detta: Eventet bör inte vara mer än 40 minuter bort. Då blir det lätt lite obehagligt.
Bildkälla.

2. Ögongodis
Kolla alla bilder på Facebook. Var försiktig så du inte råkar lika något...
Bildkälla.

3. Är ni inte vänner på Fejjan?
Synd...Men det behöver inte vara kört för det. Kolla igenom alla album hens vänner har som är öppna.
Bildkälla.

4. Googla
En enkel googling kommer man långt med. Google kan avslöja massa goa grejer om din crush så som gamla skolfoton, en gammal Linkedin-profil (LOL), huruvida hen är en mjukis som kanske har en blogg och massa annat livsviktigt du borde veta för att ha ett försprång.
Bildkälla.

5. Instagram
Har hen öppen Instagram? Då är det som julafton! Gå in och kolla vilka bilder din crush är taggad i, kolla upp polarnas Instas, kolla vilka din crush följer och så vidare.
Bildkälla.

6. Låst Insta?
Inga problem, som Madi Banja skulle ha sagt. Skapa en Insta-profil där du typ heter "yogababe_97" och lägg upp några larviga livsquotes, nån sandstrand och lite random Tumblr-bilder. Langa request till crushen. Detta kan du dock inte berätta för en enda levande själ. Inte ens för din crush den dag ni står där vid altaret.
Bildkälla.

7. Ta kontakt
Att bara stalka. snoka och spionera utan att gå vidare är osoft. Ta kontakt. Skriv ett mess och bjud ut dig till hen!
Bildkälla.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du stalkat en crush på nätet?
Tack för din röst!