Hon gör succé med blogginlägget om tjejer som är vilda i sängen

Den norska bloggerskan river nätet med punkterna som berättar om en tjej är vild i sängen.


En norsk bloggeska har nyligen gjort succé på internet med en kolumn om sex. Bloggerskan bloggar för en norsk erotisk nätshop vid namn "Hotshop" och succékolumnen heter "7 tecken på att hon är vild i sängen, skriver Nettavisen.

Och listans punkter lyder följande:

1. Hon tränar

De flesta tjejer som tränar är bekväma med sina kroppar älskar att kasta alla hämningar när de är intima.

2. Hon är äventyrlig

Tacka hon ja till att följa med på rullskridskor eller annan aktivitet som hon aldrig provat förut? Då är hon garanterat mer än villig att prova nya saker i sängen.

3. Hon älskar att prata

Om hon älskar att delta i diskussioner eller ivrigt berätta om sin favoritmusik, kan du också anta att hon är bra att använda munnen på mer intima sätt.

4. Hon tar inte med jobbet hem

Är hon bra att koppla bort allt stress och jobb när hon möter dig, då kan du vara säker på att hon verkligen gillar dig.

5. Hon älskar djur

Flickor som är angelägna om att ta hand om djur har också har förmågan att ge dig all den uppmärksamhet och i närheten du behöver.

6. Hon är rolig

Flickor som inte tar sig själva på för stort allvar och skratta lätt, är också öppen för det mesta i sovrummet. Du behöver heller inte vara rädd för dåligt humör på morgonen.

7. Hon klär sig inte så vågat

Ja visst, alla älskar alla att se en lite hud, men det är ett faktum att många flickor som klär neutral och försiktiga när de är ute i det offentliga, ofta hämnas genom att kasta alla hämningar i sängen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Stämmer det här?
Tack för din röst!