1 av 3
2 av 3
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
3 av 3
- Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Simon berättar om sitt första heta möte med Läckberg: "Jag var inoljad"

Simon Sköld avslöjar ett och annat på bloggen.


Föräldrarna och kärleksparet Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit tillsammans i två år och tillsammans har de dottern Polly. I ett inlägg på parets blogg berättar Simon nu hur parets första möte såg ut och hur tankarna gick.

– Jag hade ca 1,5 år tidigare jobbat på hennes 10 års jubileum som författare och stått som entrévärd i dörren och hälsat folk välkomna, detta i bar överkropp och inoljad. Jag visste inte vem Camilla Läckberg var och hade någon sagt till mig att om 1,5 år kommer ni träffas igen och bli kära, förlova er och skaffa barn innan du hunnit fylla 29 år hade jag nog bara skrattat och funderar på om vederbörande hade tagit tabletter eller kanske snarare glömt att ta dem, skriver Simon.

Parets andra möte skedde på bilmärket MINI's huvudkontor då både Simon och Camilla blivit ombedda att vara ambassadörer för företaget. Sköld berättar att han var i tid medan Camilla var något sen.

– Efter dagen var slut och alla hade sagt hejdå och gått därifrån så satte jag mig i bilen och började köra hem. Hur skulle jag få träffa henne, hur skulle jag ens kunna kontakta henne?, berättar Simon.

Det han inte visste då var att han inte behövt oroa sig. Camilla skulle nämligen komma att kontakta honom först.

Kontaktade honom via populär foto-app

Sköld fick plötsligt syn på att han fått ett meddelande i sin inkorg på Instagram, som var från Camilla. Där började de skriva fram och tillbaka tills de bytte nummer.

Efter lite messande fram och tillbaka stämde paret träff – och på den vägen är det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!