"Är han för puttignuttig fungerar det inte"
1 av 5
"Är han för puttignuttig fungerar det inte"
Zara delar med sig av vad hon gillar hos sina ragg.
2 av 5
Zara delar med sig av vad hon gillar hos sina ragg.
Och Zara gillar, likt många andra, douchebags.
3 av 5
Och Zara gillar, likt många andra, douchebags.
4 av 5
5 av 5

Zara Larsson: Gör killen det här så kommer jag att vilja ligga med honom igen

Zara Larsson diskuterar sex, douchebags och flirting.


Det är i podden "Den fantastiska resan" som Zara Larsson och Noel Flike diskuterar ämnet douchebags. Noel säger att han tror det är jakten efter sin crush som folk anser är spännande. Detta medan Zara går rak på sak om vad som får henne att bli intresserad.

– Är det någon som inte riktigt hör av sig och är lite "whatever" alltså jag blir besatt. Jag blir besatt på ett ohälsosamt sätt. Jag kollar Instagram, Twitter – allt. Jag har även varit med personer varpå sexet suger, men jag har ändå velat göra det igen för att personen är en douche, jag har ingen aning om varför det är så.

– Jag är väldigt känslosam, det är sällan jag har sex med någon och aldrig vill höra av dem igen. Men om någon ligger med mig och varken smsar eller hör av sig dagen efter, då går jag sönder.

"Är man för snäll går det inte"

Duon pratar vidare om vad det är man fastnar för hos en potentiell sexpartner. Zara menar att det är själva douche-grejen och det lite "otrevliga" som på något konstigt sätt är tilldragande för folk.

– Det är den här douchegrejen. Jag tror aggressivitet och sexualitet ligger väldigt nära varandra. Är det någon som är för snäll "puttinuttig" blir det för tråkigt. Det är bara en teori dock.

Zara har tidigare berättat att hon är för sex på första dejten och hur det gick till när hon var på vild hångelfest.

Hon har även berättat för sina fans vad som får henne att vilja gå hem med en kille igen, trots att sexet var dåligt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Dras du till douchebags?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

1 timme sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.