Kissie avslöjar glädjande beskedet: "Vi är lyckliga som aldrig förr"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson delar med sig av spännande nyheter för sina följare.


Det var i onsdags som Alexandra "Kissie" Nilsson, 25, delade med sig av den glädjande nyheten på sin blogg. Det blev nyligen officiellt att bloggerskan har en ny kärlek, nämligen radioprofilen Erik Myrlund Varo, 32, som är programledare på Rix FM.

Bloggerskan berättade att hon redan när paret började jobba tillsammans tyckte att Erik var söt. Men att det var senare när paret lärt känna varandra som det slog gnistor på riktigt.

"Känns sjukt kul"

Paret har spelat in humorvideos tillsammans som gjort succé på nätet. Det kom därför som en glädjande nyhet för fansen då paret nu kan avslöja att de startar upp en podcast.

– Ja nu är jag och Erik med podd, 24 minuter lång och vi är lyckliga som aldrig förr.

– Detta känns sjukt kul för detta är en podd jag kan stå för. Jag är inte gulligull, jag tycker inte man ska ”krama haters” och jag står för att man inte tycker exakt som alla andra. Så detta känns mer jag och jag hoppas ni vill lyssna på podden. Jag och Erik diskuterar våra åsikter om exempelvis ifall man får titta i ens partners telefonen. I slutet svarar vi även på lite frågor från våra lyssnare och följare, avslutar hon.

Tidigare har Kissie berättat om hennes "nya rumpa" och hur den fått henne att byta ut alla sina XS-jeans. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!