1 av 3
Paulina talar ut om otrohet.
2 av 3
Paulina talar ut om otrohet.
Hon är just nu upp över öronen kär i pojkvännen.
3 av 3
Hon är just nu upp över öronen kär i pojkvännen.

Paow: "Därför är man otrogen mot sin partner"

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson berättar för sina följare hur det kommer sig att hon varit otrogen i sina tidigare förhållanden.


Paulina "Paow" Danielsson driver en av Sveriges största livsstilsbloggar där hon diskuterar allt mellan himmel och jord samt låter läsarna följa med i hennes vardag.

Paulina har för tillfället "en hel del förhållandesnack" i bloggen vilket har att göra med att hon just nu är upp över öronen kär i pojkvännen Mattias Coleman. Paret träffades i somras då de båda säsongsjobbade på den ökända klubben Grabbarna Grus.

– Jag har aldrig känt så här förut, berättade Paulina ganska snabbt efter att deras kärlek blev officiell.

Paret syns nu överallt på sociala medier och det syns långa vägar att de är kärare än någonsin.

"Varit otrogen i alla mina förhållanden"

I ett nytt inlägg hyllar Paulina pojkvännen men passar även på att ta upp ett lite känsligare ämne – nämligen otroget. Paulina berättar att hon tidigare varit otrogen men menar att det alltid finns en anledning till det.

– Jag har vart väldigt öppen med att jag vart otrogen i två av mina tidigare förhållanden. Och finns det någon anledning till att vara otrogen? Nja kanske inte. Men nu har jag faktiskt kommit på varför jag vart otrogen, berättar Paulina.

– Jag kände mig inte uppskattad i vissa perioder under dessa förhållanden, plus att jag var så ung. Att vara med någon som pratar med sina gamla tjejer på sociala medier, klagar på att du är för stor, inte vill ha sex, inte vilja mysa. Det är bara några av dom sakerna jag känt/hänt precis innan jag vart otrogen, kommer inte säga vem av dem det var som var vad för vill inte hänga utan någon, fortsätter hon.

"Då får du mig på kroken"

Bloggerskan skriver att hon nu är i ett förhållande där hon känner sig bekväm och uppskattad och att det är därför hon i nuläget inte har några tankar alls på att vara otrogen.

– Att vara i ett förhållande där man känner sig älskad och uppskattad. Då är jag på kroken. Så behandla den du älskar bra som fan så finns det inga skäl till att vara orolig för otrohet.

Paulina har tidigare gått ut och berättat att hon är pansexuell. Har du koll på vad det är? Mer kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit otrogen?
Tack för din röst!