1 av 4
Linn var ute och festade i Falun.
2 av 4
Linn var ute och festade i Falun.
Det togs då en bild på henne ute på en nattklubb.
3 av 4
Det togs då en bild på henne ute på en nattklubb.
Fansen reagerade då kvickt med tanke på att Linn bara är 17 år och klubben har 18-års gräns.
4 av 4
Fansen reagerade då kvickt med tanke på att Linn bara är 17 år och klubben har 18-års gräns.

Krogbilden på Youtubestjärnan skapar uppståndelse bland fansen

Youtubestjärnan Linn Ahlborgs har hamnat i hetluften efter krogbilden.


Det var för cirka tre veckor sedan som det ryktades om att Youtubeprofilen Linn Ahlborg varit ute och festat på en nattklubb i staden Falun.

Nu har det även kommit fram bildbevis från besöket, vilket Svenska Youtubers uppmärksammade. Men partykvällen gick inte obemärkt förbi, utan har snarare fått många av Linns fans att reagera.

"Borde få en anmälan"

Anledningen till kalabaliken bland fansen är det faktum att Linn bara är 17 år gammal, och krogen har 18-årsgräns. Många av följarna tycker att krogen förtjänar en anmälan, om det är så att de serverat bloggerskan alkohol.

Det spekuleras även i hur Linn ska ha lyckats ta sig in på klubben.

Bilden från klubbkvällen hittar du här.

Reagerat förut

Men det här är inte första gången Linn hamnar i hetluften på grund av fansens engagemang. För ett tar veckor sedan publicerade hon en video där hon utsätter sin ex-pojkvän för ett så kallat "låttexts prank" vilket betyder att man skickar en låttext som sms, vilket då ofta skapar stor förvirring hos mottagaren.

Lite oväntat så gick Linns ex på pranket vilket i sin tur gjorde att hon fick avbryta det hela. Efteråt möttes youtubestjärnan av hat från sina följare som tyckte att hon hade "utnyttjat exets känslor, enbart för att få en bra video". Mer om det kan du läsa här.

Uppdatering

Efter att nattklubbsägaren ringt upp personen som var ansvarig för festen som Linn befann sig på så har det nu framkommit att det var ett bloggevent. Under eventet serverades bara alkoholfria drinkar och det var alltså tillåtet för folk under 18 år att vistas på klubben.

– Vi vill fortfarande vara tydliga med att man absolut inte ska försöka komma in på en 18-årsklubb de kvällar åldersgränsen gäller som vanligt. Utan att isåfall passa på att besöka klubben på events likt bloggeventet, säger nattklubbsägaren.

Här kan du läsa hur det egentligen låg till.

Mer:

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.