Joakim Lundells besked: "I dag förklarar jag Jockiboi död"

Joakim Lundell väljer nu att vända blad.


Joakim Lundell tog sitt steg in till kändis-Sverige som "alter egot" Jockiboi. Det var efter sin medverkan i skandalomsusade serien "Kungarna av Tylösand" som Joakim skaffade sig en kontroversiell blogg med stor läsarkrets.

Åren som följde efter dokusåpan kantades av alkohol, droger och rubriker och Joakim själv har beskrivit det som "den värsta tiden i hans liv" och han har tidigare sagt att han är glad att han överlevde den mörka perioden.


"Jag förklarar härmed Jockiboi död"

Under gårdagen skrev Joakim ut ett känslosamt inlägg där han nu förklarar Jockiboi död. Anledningen är att han nu har ett helt nytt liv med andra mål, andra drömmar, annan målgrupp och andra människor omkring sig.

– Idag förklarar jag Jockiboi död och jag tar nästa kliv vidare i livet som Joakim Lundell vilket också kommer ändras här på Instagram inom kort. Jag är väldigt stolt över denna resa och att ni varit med mig hela vägen men idag är jag så trött på dagiset på Youtube och att nivån för varje dag bara blir längre och lägre bland en målgrupp på killar i en yngre ålder tyvärr, skriver han.

I en video Joakim lagt ut berättar han att det känns som om hans fans har separationsångest.

– Det känns som att många fans inte vill skiljas från Jockiboi. Nu kommer jag inte längre att vara kvar i Youtubedagiset, skapa drama och liknande. Nu är jag så pass bra på att redigera, klippa och skapa videos att jag inte behöver Jockiboi längre. Jag vill driva Youtube framåt, säger han.

Joakim berättar även att han fått nog av allt hatande och kommer i framtiden att blockera alla användare och "fans" som sprider hat i hans kanaler.


Joakim Lundell och Jonna skrapar 100 Trisslotter – så mycket vann de

Joakim Lundell avslöjar sanningen bakom sina spökvideos: "Inte alla vet om det här"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.