Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso ser vi i Wahlgrens Värld.
Pernilla Wahlgren tog inte med bullar och saft på utflykten. - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren hyllas efter videon från skogsutflykten

Det var under en utflykt med sonen Theo och hans fotbollslag som Pernilla Wahlgren valde att ta med lite gott att äta till Teo och hans vänner. Men ja, det blev inte direkt varmkorv eller bullar och saft.


Att jobba, följas av ett kamerateam 24-7 och samtidigt vara fotbollsmamma – ja det tar minst sagt sin lilla tid. Detta gör att man kanske inte har alltid i världen att stå hemma och baka kanelbullar för att skicka med i barnens massäckar. 

Detta är någonting som Pernilla Wahlgren på ett väldigt humoristiskt sätt demonstrerar i sin senaste Instagramvideo hon publicerat efter helgen.

Pernilla var ute på skogsutflykt tillsammans med sonen Theo, hans fotbollslag samt de andra barnens föräldrar. Många hade med sig grillkorv med tillbehör eller bullar med saft, men Pernilla hade valt att ta med en annan form av fika. 

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren.

I videon från utflykten  filmar hon skogen samtidigt som hon berättar hur härligt hon känner att det är när man "är ett med naturen". Videon avslutas med en inzomning på ett gäng påsar från matkedjan "MAX" som är fyllda med chicken nuggets och hamburgare. 

Man kan ju inte annat än älska detta!

Se videon i spelaren ovan. 

Pernilla gick tidigare på en dejt som fick oss att vrida oss ordentligt i tv-soffan – se mer av det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!