Här ger Cecilia Dahlbom supersöt kärlekshälsning till Oscar Enestad

Cecilia Dahlbom, 49, och FO&O-stjärnan Oscar Enestad, 21, är upp över öronen förälskade i varandra. Vilket de stolt visar upp på sociala medier. Efter att Oscar nyligen kärlekshyllades av fansen på Instagram passade även flickvännen på att smyga in en liten kärlekshälsning.


Det var under förra året som Cecilia Dahlbom, 49, och FO&O-stjärnan Oscar Enestad, 21 gick ut med att de var ett par. Paret har varit tillsammans i två år, avslöjar Stoppa Pressarna, men på grund av den stora åldersskillnaden så smusslade paret länge med sin relation. 

Paret inledde sin relation när Oscar var 17 år och har hängt ihop sedan dess. Paret går ofta på  mingel och kändisfester ihop. På Eurovision-finalen så syntes paret på efterfesten tillsammans.

Det var under förra året som Cecilia Dahlbom, 49, och FO&O-stjärnan Oscar Enestad, 20 gick ut med att de var ett par. Bildkälla: TT

Flertalet gånger har Oscar och Cecilia på de allra sötaste sätten valt att visa upp sin kärlek på sociala medier

Hur sött? Bildkälla: Oscar Enestad Instagram


"Love is louder", skrev Cecilia under bilden på kärleksparet. Bildkälla: Cecilia Dahlbom Instagram


När paret firade två år tidigare i år publicerade Cecilia en kärleksbild på Instagram. Dock har varken hon eller han uttalat sig till media om sin relation. 

– Jag tycker inte att det är relevant, har Oscar tidigare svarat i en intervju med Hänt när de frågade om paret.

Under Elle-galan 2018 gick paret tillsammans och de såg minst sagt fantastiska ut. Bildkälla: Stella Pictures

Oscar kärleksbombas av fansen – då smyger flickvännen in en hälsning

På en av Oscars senaste Instagranbilder poserar han nyduschad  i mjukiskläder. Bilden har fått ett hav av kommentarer från kärlekskranka fans som hyllar stjärnan och uttrycker sin beundran. Några av kommentarerna lyder: 

"Kan inte hantera detta"

"Så sjukt snygg"

"Dör för dig, så snygg"

Men mitt i alla kommentarer dyker även ett välbekant namn, nämligen Cecilias – och hon är framme med världens sötaste hälsning igen. 

Och vi alla vet ju hur glad man blir när man får en fin kommentar av den man gillar allra mest – ellerhur?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!