Tammy Hembrow kollapsade på Kylie Jenners födelsedagsfest.
Tammy Hembrow kollapsade på Kylie Jenners födelsedagsfest – hon fick föras akut till sjukhus. - Foto: Instagram/tammyhembrow, Stella Pictures, Instagram/kyliejenner.

Kylie Jenners födelsedagsfest slutade på akuten

Kylie Jenner fyllde nyligen 21 år – och det firades med en hejdundrande fest där Kylies hela familj var på plats. Både Kim, Kourtney och Khloe Kardashian festade in på småtimmarna – men för modellen Tammy Hembrow slutade kvällen på akuten.


Den 10 augusti fyllde Kylie Jenner 21 år – och det firades med en rejäl fest på nattklubben Delilah som familjen Jenner-Kardashian hade abonnerat för kvällen. 

Bland gästerna fanns självklart Kylies pojkvän Travis Scott och Kylies systrar Kim, Khloé, Kourtney och Kendall. Även Kylies föräldrar Kris Jenner och Caitlyn Jenner fanns där för att fira sin dotter.

En av gästerna var även modellen Tammy Hembrow, 24, som rest hela vägen från sitt hemland Australien för att festa med Kylie. 

Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian och Kris Jenner firade Kylies 21-års dag. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

På Instagram har Tammy över 8 miljoner följare, och Tammy har även modellat för Khloé Kardashians klädmärke Good American. 

Men festkvällen för Tammy slutade inte på topp – istället fick hon köras akut med ambulans till sjukhus.

Tammy Hembrow kollapsade på Kylies födelsedagsfest. Bildkälla: Instagram/tammyhembrow

På sin Youtubekanal berättar nu Tammy om vad som hände under festkvällen, skriver News.com.au.

– Jag kollapsade. Gud, jag skäms så mycket över det, säger Tammy och fortsätter: 

– Jag hade varit vaken i 30 timmar utan sömn. Jag kämpade för att hålla mig vaken samtidigt som jag fick mitt hår och min make fixad. Jag borde absolut inte ha druckit med tanke på hur jetlaggad jag var, och hur utarbetad jag redan var. Jag mådde inte alls bra, berättar hon. 

Tammy har två barn och gick nyligen genom en separation från sin tidigare fästman Reece Hawkin – och uppbrottet har varit tufft för Tammy. 

Tammy Hembrow fick föras till sjukhus. Bildkälla: Stella Pictures.

– Sedan vi gjorde slut så har jag försökt hålla mig sysselsatt och har inte tagit mig tid att tänka på hur jag verkligen mår, berättar Tammy vidare. 

Enligt magasinet People så har Tammy fått flera hatkommentarer från troll – och det var en av anledningarna till att hon slutligen berättade om sin kollaps på Kylies födelsedagsfest.

– Jag kommer inte att låta det dra ner mig. Jag ska bara använda det här för att växa och bli en starkare person. Sånt här händer. Det är inte första gången något sånt här händer någon, berättar Tammy. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!