Laila Bagge
Laila Bagge och Korosh har stött på en hel del förmodar på grund av ålderskillnaden mellan dem. - Foto: Instagram/lailabagge

Laila Bagge om Korosh: "Ville ha någon mycket äldre"

Laila Bagge är snart tillbaka med en ny säsong av Lailaland och i serien får vi givetvis se Lailas 18 år yngre pojkvän Korosh Kananian. För Nyheter24 öppnar Laila upp sig om fördomarna paret möter.


Laila Bagge, 46, träffade den 18 år yngre kärleken Korosh Kananian, 28, på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm 2015. Nu har paret hållit ihop i fyra år och bor tillsammans i en stor villa på Lidingö. 

Men det faktum att det skiljer sig över ett decennium mellan Laila och Korosh har inte gått obemärkt förbi. För Nyheter24 öppnar Laila upp sig om de fördomar paret har mött genom åren. 

– Fördomsfulla människor finns ju överallt. Nu hör vi ingenting men i början var det ju en hel del, säger Laila Bagge. 

Laila Bagge är 18 år äldre än pojkvännen Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Camilla Läckberg sopade banan

Ett annat par som har blivit omskrivna i media på grund av deras stora åldersskillnad är Camilla Läckberg och Simon Sköld – och enligt Laila sopade de banan för henne och Korosh. 

– Camilla Läckberg fick ta den största smällen. Det var skönt, för det är aldrig skönt att vara först, säger Laila.

Vad kunde ni få höra för fördomar i början?

– Det gamla vanliga fåniga, att jag är gammal och han är ung. ”Hur kan du vara ihop med någon som är så ung?”. Det kommer ju oftast från bittra människor som lever kvar i dinosaurietiden, som inte tänker att åldern bara är en siffra. 

Men Laila erkänner att hon själv var lite skeptisk till ålderskillnaden mellan henne och Korosh till en början. 

– Innan jag träffade Korosh, tänkte jag att jag ville ha någon jämngammal eller någon som är mycket äldre. Att vara med någon yngre skulle inte falla mig in, men det fick jag ju ändra när jag träffade Korosh, säger hon. 

Se Nyheter24:s intervju med Laila Bagge i klippet ovan! 

Säsong tre av Lailaland har premiär måndag 6 maj 21:00 på TV3, Viafree och Viaplay. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Lailaland?
Tack för din röst!