Meghan Markle och Beyonce på The Lion King
Meghan Markle och Beyonce på The Lion King-premiären i London. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det pratade Meghan Markle och Beyoncé om på Lejonkungen

Under söndagen ägde premiären av The Lion King rum i London, och på plats var både Meghan Markle och Beyoncé. Givetvis blev det ett riktigt kärt möte mellan de amerikanska stjärnorna.


Det var under söndagskvällen som den nya Lejonkungen-filmen hade europeisk premiär på Odeon i London. På plats var filmens stjärna Beyoncé, 37, med sin make Jay-Z, 49, och självklart var även prins Harry, 34, och hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 37, där för lite kindpussar och mysig bio.

Och det blev ett gnistrande möte mellan Beyoncé och Meghan. Detta tros vara första gången som Meghan och Queen B träffas, men det såg ut som att de hade varit gamla vänner i flera år. 

Prins Harry, Meghan Markle, Beyoncé och Jay-Z på premiären av The Lion King. Bildkälla: Stella Pictures.

Efter en varm kram så gratulerade Jay-Z till födseln av sonen Archie, och Beyoncé sa att Archie är "så vacker".

– Vi älskar er, sa Beyoncé till paret, och sedan småpratade de om sina barn. Enligt Celebitchy så kallade dessutom Beyoncé för "min prinsessa": 

Dessutom fick de tips från Jay-Z om hur man klarar av de tuffa småbarnsåren. 

Meghan bar en klänning från Jason Wu, den kostade över 40 000 kronor. I en satinväska från Gucci hade Meghan sina viktigaste tillhörigheter, och på skorna bar hon klackar från Aquazzura. Totalt gick Meghans fantastiska outfit på 67 500 kronor.

– Det bästa rådet jag kan ge er är att alltid hitta lite tid för er själva, sa rapstjärnan Jay-Z till Meghan och Harry, skriver Daily Mail.

Beyoncé och Jay-Z har tidigare hyllat Meghan Markle i en tackvideo. Det var under Black History Month i USA som stjärnparet poserade framför en oljemålning av Meghan, och i texten till bilden skrev de: 

"För att hedra Black History Month så visar vi vördnad och bugar oss för en av våra "Melanin Monas". Grattis till graviditeten! Vi önskar dig så mycket lycka".

Såhär såg det ut när Beyonce och Jay-Z hyllade Meghan i februari tidigare i år. Bildkälla: Instagram/beyonce
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!