Jay-Z och Beyoncé hyllar Meghan Markle i ny video.
Jay-Z och Beyoncé hyllar Meghan Markle i ny video – och det är så fint! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Beyoncés starka stöd till Meghan Markle i nya videon

Meghan Markle, som är ett inbitet Beyoncé-fan, fick sig nog sitt livs överraskning när Beyoncé och Jay-Z valde att hedra hertiginnan Meghan Markle i en ny video.


Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, har levt under hård press den senaste tiden. Brittiska tidningar har gått hårt åt Meghan, hennes egen pappa har vänt sig emot henne och sålt ut sin dotter i flera intervjuer. 

Samtidigt har även Meghans syster Samantha ägnat en hel del tid åt att svartmåla Meghan till vilket pris som helst.

Höggravida Meghan möts även dagligen av hundratals hotfulla och rasistiska kommentarer. Både Meghan och prins Williams hustru Kate Middleton har fått flertalet anonyma hot på nätet.

Meghan Markle är ett inbitet Beyoncé-fan. Bildkälla: Stella Pictures.

Men en som visar sitt fulla stöd för Meghan är superstjärnan Beyoncé och hennes make Jay-Z.  

Tidigare i veckan ägde galan Brit Awards rum i London. På plats var artister som Dua Lipa, Calvin Harris och Sam Smith

Beyoncé och Jay-Z var nominerade i kategorin "bästa internationella grupp" och trots att världsstjärnorna inte dök upp på själva galan så såg de till att sprida ett fint budskap ändå...

I en tackvideo så poserade Beyoncé och Jay-Z framför en oljemålning precis som i videon till deras låt "APESH-T". I den videon är tavlan ingen mindre än Leonardo da Vincis berömda målning La Joconde, eller Mona Lisa som den också kallas.

Beyoncé och Jay-Z framför målningen Mona Lisa. Bildkälla: Stella Pictures.

Men i Beyoncé och Jay-Z:s nya tappning så möts vi av Meghan Markles vackra anlete istället för Mona Lisas mystiska leende.

I USA pågår just nu Black History Month, och under den här tiden så uppmärksammas afroamerikanernas historia extra mycket i media och även av många kända artister.

Beyoncé och Jay-Z hyllar Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures

Till tacktexten skrev Beyoncé och Jay-Z:

"För att hedra Black History Month så visar vi vördnad och bugar oss för en av våra "Melanin Monas". Grattis till graviditeten! Vi önskar dig så mycket lycka", skriver paret med en tydlig vinkning till att Meghan Markle, som har afroamerikanska rötter, är vår nya tids Mona Lisa.

Det här är så fint! Bildkälla: Instagram/beyonce
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.