Markoolio, Så mycket bättre
Markoolio är besviken på uteblivna förfrågningar från "Så mycket bättre" - Foto: Karin Törnblom / Karl Melander / TT

Markoolios känga till TV4: "Fattar inte vad de går miste om"

Vem hade inte velat höra tolkningar av "Millenium 2" och "Vi drar till fjällen" i tv-programmet "Så mycket bättre"? Det verkar dock inte bli så. I veckans avsnitt av "Fördomspodden" berättar artisten om varför han tror att inbjudan dröjer.


Det senaste avsnittet av "Fördomspodden" med Emil Persson gästas av artisten Markoolio. I samtalet mellan Persson och Markoolio bubblar viss irritation upp till ytan. Varför? Jo, för att ett visst tv-program inte skickat en inbjudan på ett tag.

Folk tror inte att jag är en seriös artist

Markoolio fick förfrågan om att medverka i första säsongen av tv-programmet "Så mycket bättre" men tackade nej. I podden spekulerar han om varför han inte fått någon mer förfrågan:

"Jag tror att de kanske haft mig på tapeten men har frågat andra artister så här ”ja men vi har det här namnet eventuellt” och då säger man ”ja då vet jag inte om jag vill vara med...”, för folk tror att jag ska blaja bort det helt och hållet".

Persson kommer med en annan hypotes – att det kanske är Markoolios låttexter som gör att han inte blivit tillfrågad igen. Något Markoolio inte tror är fallet. 

"De fattar inte vad de går miste om"

Markoolio säger att han idag inte längre är lika angelägen om en inbjudan till "Så mycket bättre". Han poängterar också att det är programmets förlust att han inte är med:

"Skitsamma. De fattar inte vad de går miste om".

Läs även: Albin Lee Meldau om tiden efter "Så mycket bättre": "Kaos"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle Markoolio göra succé i Så mycket bättre?
Tack för din röst!