Bianca Ingrosso visar upp sexgömman: "Mamma har en likadan"

Det är i kvällens Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso obrydd visar upp en av sina sexleksaker som hon fick i present av sin vän Alice Stenlöf. Och tydligen så ska mamma Pernilla Wahlgren ha en likadan.


Wahlgrens värld är tillbaka med sin sjunde säsong och denna gång får tittarna sannerligen hålla i sig. 

I denna säsong kommer Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso att vara toastmasters på sina bästa vänners bröllop Melina Criborn och Jacob "Nause" Criborn.  Men det är en hel del att planera.

Wahlgrens värld är tillbaka med en sjunde säsong. Bildkälla: Dplay

Utöver det kommer det i vanlig anda att bjudas på fart, fläkt, kärlek, skratt, bråk, gråt och kaos i den karismatiska familjen. Och vem vet – kanske kommer Phillipe Cohen att dyka upp denna säsongen med?

Bianca visar upp sin lilla sexleksaksgömma. Bildkälla: Dplay

Säsongen inleds med bravur då Bianca demonstrerar hur hennes sexleksak fungerar. Bianca fick den populära Satisfyer Pro av sin vän Alice Stenlöf. Och enligt Bianca så misstänker hon att mamma Pernilla Wahlgren har en likadan. 

– Hela klittan ska tydligen in här. Men mamma lärde mig att den bara ska pulsera lite och vibrera.. så jag antar att hon har en likadan. Nu är det väldigt mycket insyn här så får vänta tills mörkläggningsgardinerna kommer, säger Bianca. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Äger du en sexleksak?
Tack för din röst!