Jessica Pamlin lämnar Big Brother

Under måndagen valde Jessica Pamlin att lämna Big Brother Sverige bara efter någon dag inne i huset. Anledningen är bland annat att hon saknar sin familj och sina vänner.


Det var för bara ett par dagar sedan som Jessica Pamlin, 23, stegade in i Big Brother, 23, som ersättare efter att två deltagare blivit utkastade. Men under måndagen valde hon att lämna. 

– Jag tycker om er alla jättemycket men jag har valt att åka hem. Det är en del personliga grejer som hänt och jag saknar mina vänner och min familj. Men vi ses och äter sushi när vi ses utanför, sa hon under måndagseftermiddagen. 

Jessica tar farväl av sina vänner. Bildkälla: C More

– Men du har inte blivit tillsagd att lämna frågade Mergim Feka.

– Nej det är mitt eget val. Det var nog inte ultimat för mitt psyke. Men nu vet jag hur det är att vara instängd, sa Jessica.

Jessica är känd sedan innan och har under loppet av ett par år samlat på sig över 90 000 prenumeranter som älskar att titta på henne när hon äter olika slags mat. Hon är en av de få svenska YouTubers som just specialiserat sig på så kallade "Mukbangs" där hon bland annat äter sushi, hamburgare, pizza och annat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!