Robin Bengtsson svarar på gravidryktena runt Sigrid Bernson

Sedan Sigrid Bernson gick ut med att hon inte kommer att delta i årets Let´s Dance så slog gravidryktena ned som spön i backen. Men nu har pojkvännen Robin Bengtsson valt att svara.


Det har varit otroligt tyst på Sigrid Bernson, 31, Instagram där hon har över 174 000 följare. Någonting förändrades nämligen för någon månad sedan. Den 1 februari uppmanade hon följarna att rösta på Robin som då deltog i Melodifestivalen med bidraget "Take a chance". Sedan blev det tyst. 

Sigrid och Robin är kärare än någonsin. Bildkälla: Sigrid Bernson Instagram

Hennes kommentarsfält fylls nu dagligen med fansens nyfikna frågor om vad det egentligen är som har hänt. När det sedan kom fram att Sigrid heller inte kommer att vara med i årets upplaga av Let's Dance – då ökade trycket från fansen ytterligare. Detta gjorde att hon slutligen skrev ut ett meddelande på Instagram.

Sigrid skriver och berättar om varför hon väljer att hoppa Let's Dance i år. Bildkälla: Sigrid Bernson Instagram

"Jag kommer att följa mina vänner och kollegor med massa dansglädje och kärlek. Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu. Vi stormtrivs redan. Just nu kommer jag vara lite frånvarande här på Instagram, hoppas ni har förståelse", skrev hon bland annat.

Men det fick inte fansens spekulationer att stanna av. Tvärtom. 

"Jag tror att hon är gravid", skrev en användare. 

"Snart kommer det nog en liten Let's Dance-bebis", skrev en annan. 

Hänt träffade Robin Bengtsson under en pressträff inför Melodifestivalens final och valde då att fråga hur Robin känner kring spekulationerna. 

Det spekuleras om att Sigrid är gravid?

– Det är hon inte, sa han då.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!