Bianca Ingrosso har valt ut Bards ersättare till Talang

Bianca Ingrosso berättar i en intervju för Aftonbladet att hon valt ut en person som kommer att ersätta Alexander Bard i Talang-juryn.


Det var i juni 2020 som Alexander Bard, 59, hamnade i ordentligt blåsväder efter att på sin Twitter skrivit att svarta personer borde börja plugga, ta sig ur fängelset och inte leva på bidrag. Det hela handlade om Black lives matter-rörelsen.

Efter påtryckningar från produktionsbolaget Freemantle, som ligger bakom "Talang" där Bard sitter i juryn, så fick han sparken från TV4 och programmet.

Bianca tog avstånd från Bard. Bildkälla: Stella Pictures

En av de som öppet kritiserade Bard var hans "Talang"-kollega Bianca Ingrosso, 25.

"Jag älskar Talang men nej jag kommer ej sitta i juryn ifall han är med och det vet TV4 om", skrev Bianca i en story på Instagram.

Det som hände sedan var att Bard kort och gott kallade Bianca för hora. 

Alexander Bard gick till attack mot Bianca Ingrosso. Bildkälla: Twitter/Bardissimo

– Jag vet inte ens vad jag ska säga. Han kan inte må bra, svarade Bianca på Tweeten. 

Har fått välja en ny

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Ingrosso att hon fått vara med och välja ut en ny person som ska ersätta Bard. 

– Jag är jättetacksam över dem som producerar ”Talang”, för det har varit en väldigt nära sms-konversation. ”Vad vill du?” ”Vad tycker du?” ”Har du nåt intressant?” ”Nu är den här i loopen”. De förlitar sig väldigt mycket på mig, säger Bianca Ingrosso på frågan om hur mycket hon varit inblandad i sammansättningen av en ny jury, berättar hon för Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!