Tittarnas hatstorm mot Big Brother: "Fruktansvärt"

Årets Big Brother drog igång under veckan och glädjen var total. Men nu har produktionen mött stark kritik från tittarna. Detta efter det ändrade konceptet för i år.


Big Brother 2021 är tillbaka med en rungande säsong och överallt på sociala medier har man kunnat följa säsongens första vecka där en rad nya deltagare äntrat huset. 

Årets programledare är inga mindre än Malin Stenbäck och Arantxa Álvarez. Med sig har de även Kirsty Armstrong och Filip Dikmen

Men det är inte bara deltagare och programledare som är nya för i år. 

Programmet har även ett helt nytt koncept för sina sändningstider. Denna säsongen sänder nämligen produktionen fyra avsnitt från studion varje vecka. Det blir med andra ord fyra studioprogram och endast tre "vanliga" sammanfattande program i veckan.

Men detta är ingenting som tagits emot väl av tittarna. 

Kommentarer från Big Brother Sveriges Instagram. Bildkälla: Instagram
"Det är ju deltagarna man vill följa", skrev en användare. Bildkälla: Instagram
Kommentarerna har haglat in de senaste dygnen. Bildkälla: Instagram
Konceptet har väckt starka känslor hos tittarna. Bildkälla: Instagram

BB-produktionen berättar för Nyheter24 att de märkt av den dåliga stämningen i kommentarsfält och att de kommer att titta närmare på det hela. 

– Det är kul att tittarna är så engagerade i Big Brother, men vi noterade att det inte enbart var positiv respons på vårt nya studioprogram. Vi gör ständigt justeringar och förbättringar i våra program, och det kommer vi göra här också. Det är en naturlig del av att sända live dygnet runt, säger Joel Bendrik, exekutiv producent.  

Så, huruvida det blir någon ändring, det återstår att se. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!