Jasmine Gustafsson visar upp sina gamla bröstimplantat: "Herre gud"

Det är på Instagram som Jasmine Gustafsson berättar för sina följare om bröstoperationen hon genomgick i veckan. Hon har nämligen valt att byta ut sina gamla implantat mot nya som är betydligt mycket mindre.


Dokusåpadrottningen Jasmine Gustafsson, 27, har i tidigare intervjuer berättat att hon alltid haft komplex för sina bröst. Efter att ha varit med i Paradise Hotel 2014 så valde hon därför att operera sig. 

– Det är någonting jag funderat på länge, sa hon då. 

Under 2015 opererade hon sig två gånger. Ena gången la hon in implantat på cirka 400 gram. Men hon kände sig inte helt nöjd. 

Jasse klev för första gången in i tv-rutan 2014. Bildkälla: jasminegustafsson/Instagram

– Brösten såg ut att sitta för glest isär och jag var inte nöjd alls, berättade hon.

Andra operationen valde hon därför att lägga in hela 600 gram i varje bröst. 

"Är i chock"

Jasmine har på sin Youtubekanal berättat att hon dragits med en rad komplikationer efter sin bröstoperation men att det varit någonting som hon inte tagit tag i. 

Men under veckan så berättade hon för sina följare på sin Instagram att hon nu valt att göra ännu en operation. 

– Jag vill göra dem mindre då jag inte längre trivs i såhär stora bröst. Sen har jag haft komplikationer och vill nu göra om och göra rätt, berättade hon på sin Instagram. 

När Jasmine sedan vaknade upp från operationen hade kirurgen kommit in med hennes gamla, rengjorda implantat. Detta skulle komma att ge henne en chock. 

Jasmine visar upp sina gamla implantat på 600 gram styck. Bildkälla: jasminegustafsson/Instagram

– Ser ni hur stora dessa är. Nemen herre gud. De är lika stora som mitt ansikte, berättar Jasmine medan hon visar upp sitt ena, gamla implantat. 

Operationen gick bra och Jasmine berättar vidare att hon nu ska försöka vila och återhämta sig. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!