Här är dem. Henrik, Michella, Cathrine och Umar.
Här är dem. Henrik, Michella, Cathrine och Umar. - Foto: KANAL5.DK

Fyra danskar in i "Big Brother"

Nyheter24 kan avslöja att fyra deltagare från den danska upplagan av "Big Brother" gör entré i det svenska huset på fredagsmorgonen.


"Hemligt"

Pelle Porseryd, exekutiv producent för "Big Brother", var förtegen när Nyheter24 mejlade några frågor om danskarna.

"Vad kommer danskarna ha för uppdrag?

Hemligt.

Hur länge stannar dem?

Hemligt.

Kommer vi göra något utbyte till danska huset?

Inte omöjligt."

Klockan 08.00 gör de entré. Cathrine, Umar, Henrik och Michella. Fyra danska "Big Brother"-deltagare som vunnit en resa till det svenska huset.

Den danska "Big Brother"-produktionen har varit öppna med sina planer på att skicka fyra deltagare till Sverige. Men den svenska produktionen var förtegna när Nyheter24 under veckan sökte svar.

– Det finns oändligt mycket information som vi inte går ut med av olika anledningar. Oftast är det för att inte förstöra för tittarna, skrev Pelle Porseryd, exekutiv producent för programmet, i ett mejl till Nyheter24.

Lämnar innan söndag

Bloggen "bbelva" har tidigare rapporterat om hur produktionen tillfälligt stängde av det lilla sovrummet i huset. Då spekulerades det i huruvida det kan vara en möjlig sovplats för danskarna.

Det är oklart hur länge danskarna kommer att stanna i huset. Men enligt information som Nyheter24 tagit del av kommer de inte stanna längre än till på söndag.

Fysisk kamp

Enligt uppgifter till Nyheter24 kommer danskarna att göra entré tidigt på morgonen. Då kommer deltagarna mötas i ett fysiskt slag. De starkaste kommer att vinna - och belönas.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!