1 av 4
- Foto: Eerobild/All Over Press
Ingenting är ännu klart men enligt bloggaren själv lutar det eventuellt åt ADHD.
2 av 4
Ingenting är ännu klart men enligt bloggaren själv lutar det eventuellt åt ADHD. - Foto: Stella Pictures
Isabella Löwengrip menar att hon aldrig kunnar varva ner och söker nu ett svar på det hon finner jobbigt.
3 av 4
Isabella Löwengrip menar att hon aldrig kunnar varva ner och söker nu ett svar på det hon finner jobbigt. - Foto: Stella Pictures
Bland annat beskriver hon att hon har svårt att sitta stil när hon och nya pojkvännen Odd ska titta på en film.
4 av 4
Bland annat beskriver hon att hon har svårt att sitta stil när hon och nya pojkvännen Odd ska titta på en film. - Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

Blondinbella utreds för ADHD

Bloggaren hoppas få en diagnos för sin rastlöshet.


Vad är adhd?

ADHD står för Attention-Deficit-Hyperactivity Disorder och är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som utmärks av bristande uppmärksamhet och hyperaktivitet.

Det finns tre varianter av ADHD: en som innebär att man har koncentrationssvårigheter och tenderar att vara inobservant på sin omgivning, en som innebär att man är hyperaktiv och impulsiv, och en som innebär att man har båda de tidigare nämnda sorternas svårigheter.

Storbloggaren Isabella Löwengrip, 21, väljer att öppna upp sig om misstankarna att hon skulle ha ADHD.

– Jag går på en utredning nu för ADHD. Jag gick under en lång tid till olika läkare för att ta reda på vad det är som ”kliar i kroppen”, skriver Löwengrip i sin blogg.

Nu hoppas hon på att få en förklaring till varför hon aldrig "kommer ner i varv".

– Om det skulle vara så vore det skönt att få hjälp att ”stänga av min energi” ibland, skriver hon och lovar läsarna att uppdatera om hur utredningen går.

Andra kändisar med ADHD

Artisten Petter och Linda Thelenius (fd. Rosing) har sedan tidigare fått diagnosen ADHD.

– Jag har alltid varit väldigt orädd och impulsivt hoppat på olika projekt. Detta gäller även flertalet förhållanden jag haft, som jag alldeles för sent förstått varit destruktiva och dåliga för mig, har Thelenius tidigare berättat i samband med att hon fick sin diagnos.

Även rapparen Petter berättade i en intervju med tidingen Café om sina problem. Inte minst om rutinerna i livet uteblir.

– Då mår jag jävligt dåligt. Jag måste organisera min dag på det sättet. Fem minuter till det, tio minuter till det. Jag har hela mina dagar planerade så.

Nyheter24 har sökt Löwengrip för en kommentar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.