- Foto: FAKSIMIL TV4

"Plockar bara ut Playboy-tjejerna"

I kvällens Bonde söker fru får bonden Per-Ola det hett om öronen, när han blir ställd mot väggen gällande sina tjejval.


Årets bönder

Pär-Ola Nyström: 37 år och hästbonde från Närke. Näst efter utseende är intelligens den viktigaste egenskapen hos en potentiell partner.

Fredrik Holm: Årets yngsta deltagare med sina 24 år. Han vill inte vara en gammal pappa och hoppas på att träffa en tjej som vill skaffa barn direkt.

Per-Olov Johnsson: 52 år och är kött- och spannmålsbonde. Han har glimten i ögat och vill träffa en attraktiv kvinna med humor.

Johanna Nordin: Bor på en gård i Uppland tillsammans med en mängd olika djur. Det är viktigt att den kvinna hon ska leva med är glad och ödmjuk.

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru bryter Sofia ihop av frustration när hon ifrågasätter bonden Per-Olas val av tjejer.

– Jag tyckte att du plockade ut ”Playboy-tjejerna”, anklagar hon Per-Ola.

Efter att tidigare i avsnittet ha benämnt Per-Ola som ”liggvänlig” vill Sofia prata lite med Per-Ola på tu man hand. Hon menar att hon inte fått klart för sig vilken sorts tjej det är bonden egentligen är ute efter.

Under promenaden ställer hon Per-Ola mot väggen.

– Den bilden du gav när jag skickade in till dig, du är en helt annan människa nu, menar Sofia.

"Då kan du skicka hem mig"

Hon fortsätter:

– Du ville ha en tjej med fötterna på jorden och jag tycker inte att du valde på det förstavalet. Det var inte det du tog på.

Sofia blir mer och mer frustrerad eftersom hon anser att Per-Ola var oärlig när han gjorde sitt val och i det inkluderade unga tjejer.

– Du plockade ut en tjej, vad är hon 21, 22? Hade du velat leva med henne? Jag vill bara veta, hade du velat leva med henne, då kan du skicka hem mig idag.

"Jag som ska bli kär"

Per-Ola är märkbart frustrerad över att bli anklagad för att välja tjejer efter sin libido.

– Jag tror att hon öste på kanske lite för mycket. För att det är ju jag som ska välja, det är jag som ska bli kär. Jag kan inte ta med någon för att den är… snäll, förklarar Per-Ola senare i programmet.

Om Sofia blir en av de som får stanna på Per-Olas gård och mycket mer får vi veta ikväll klockan 20:00 då Bonde söker fru sänds på TV4.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

1 timme sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

2 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.