Träning
Ida Warg visar hur man fixar magrutor

Ida Warg videoguidar dig – så fixar du magrutor

Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör Ida Warg utmanar dig! Den här veckan guidar hon dig till magrutor med hjälp av en video.


Lär känna Ida

Ida Warg är 26 år och bor i Stockholm.

Idas blogg hittar du här.

Samt här på Facebook.

Och hennes instagramkonto här.

Ida är Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör. 

Äntligen är det måndag, som jag har längtat! Som jag berättat för er tidigare så kommer jag att börja videoblogga mer på min Youtube-kanal så för att inte missa något klipp kan ni börja prenumerera på den här!

I dag blir det en liten premiär på första videoutmaningen. Den här veckan ska vi jobba på magrutorna och jag utmanar er att köra mitt träningspass nedan minst fem gånger innan veckan är slut. Sätt bara på play och följ efter...

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta videon ovan och länka det här inlägget. Lämna sedan en kommentar om att ni är med och glöm inte att skriva med er bloggadress. Jag kommer sedan göra ett inlägg med länkar till alla bloggar som är med.

Jag kommer också köra en tävling på Instagram där en av er kommer vinna en ShoutOut från mig. Ta en bild när ni utför min utmaning, ladda upp den på Instagram och tagga den med #idaschallenge  

Kommer sedan välja en vinnare som får en shoutout från mitt konto.

SÅ VEM ÄR PÅ VECKANS UTMANING?! MAGRUTOR NÄSTA!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

3 dagar sedan 18:12

Så maximerar du effekten av din allergimedicin – enligt experten

25 Mar, 16:36
Årets pollensäsong är här, något som innebär rinniga ögon och nästäppa för många. Nyheter24 har pratat med Catharina Claesson, chef för Farmaci på Apotek Hjärtat, om hur man maximerar effekten på sin allergimedicin.

Apotekaren varnar: Det händer om du äter för mycket vitaminer

27 Feb, 19:26
Enligt en undersökning tar fler än var tredje person olika kosttillskott med hopp om goda hälsoeffekter. Men kan man äta för mycket vitaminer? Och vad händer om man gör det? Det svarar chefsapotekare Annika Svedberg på i en intervju med Nyheter24.

Så gör du slut med en narcissist • Misstaget du inte vill göra: "Finns en risk"

28 Jan, 12:02
Vill du göra slut med din partner, men misstänker samtidigt att denne har en narcissistisk personlighetsstörning? Då finns det några saker som kan vara bra att tänka på, enligt psykologen Monica Emanell.

Pensionär? Det måste du känna till för att undvika fallskador

10 Jan, 17:32
Närmar du dig pensionsåldern eller har kanske rent av redan nått den? Då finns det några detaljer som är bra att känna till för att undvika fallskador.

Missarna du ska undvika i vinterkylan: "Är ju helt galet"

3 Jan, 14:32
Nu har den isande vinterkylan kopplat ett järngrepp om Sverige. För att undvika hudskador finns det några klassiska missar du bör undvika, det menar hudläkaren Petra Verga Kjellman.