Robert Pattinson och Jon Stewart äter lite Ben & Jerrys-glass tillsammans.
1 av 6
Robert Pattinson och Jon Stewart äter lite Ben & Jerrys-glass tillsammans. - Foto: Screenshot från Jon Stewarts Daily Show.
Det här är första gången Robert Pattinson pratar om otrohetsskandalen.
2 av 6
Det här är första gången Robert Pattinson pratar om otrohetsskandalen. - Foto: Screenshot från Jon Stewarts Daily Show.
Robert Pattinson gästade Jon Stewarts Daily Show – och han dissade inte ex-flickvännen Kristen Stewart.
3 av 6
Robert Pattinson gästade Jon Stewarts Daily Show – och han dissade inte ex-flickvännen Kristen Stewart. - Foto: Screenshot från Jon Stewarts Daily Show.
Är det såhär olycklig kärlek ser ut? Robert Pattinsons första officiella framträdande sedan otrohetsskandalen rullades upp skedde på premiären av Cosmopolis i New York under måndagen.
4 av 6
Är det såhär olycklig kärlek ser ut? Robert Pattinsons första officiella framträdande sedan otrohetsskandalen rullades upp skedde på premiären av Cosmopolis i New York under måndagen. - Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Scanpix
Under måndagen var det premiär för Robert Pattinsons film Cosmopolis i New York.
5 av 6
Under måndagen var det premiär för Robert Pattinsons film Cosmopolis i New York. - Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Scanpix
Enligt källor till Radaronline var Kristen Stewart portad från premiären.
6 av 6
Enligt källor till Radaronline var Kristen Stewart portad från premiären. - Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Scanpix

Robert bryter tystnaden – utbuad av fansen

Vad sa Robert Pattinson i sin första intervju efter att otrohetsskandalen uppdagades?


Se hela intervjun här

Se Robert Pattinson hos Jon Stewart här.

Nu bryter äntligen Robert Pattinson, 26, tystnaden – för första gången sedan det uppdagades att hans tidigare flickvän Kristen Stewart, 22, hade bedragit honom med den gifta familjefadern Rupert Sanders, 41. 

Till intervjun hade journalisten och programledaren Jon Stewart, som leder "The Daily Show" köpte ett paket Ben & Jerrys-glass och skojade med Pattinson genom att säga "Kom igen nu, vi är bara två brudar som snackar om våra spruckna relationer", och fortsatte med ett käckt "Grabben, du klarar dig bättre utan henne, sparka ut henne bara!".

Pattinson skrattade och medgav att glassen var en bra idé men att hela situationen kändes udda. Han vägrade att säga ett enda ont ord om Kristen Stewart. 

– Jag hade förberett ett skämt och allting, typiskt, skojade Pattinson, och fortsatte: 

– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag kommer att låta som en idiot. Det är en udda situation. I vanliga fall får skådisar en rolig anekdot att dela med sig av från sin pressagent. Jag måste nog fixa en omgående, sa Pattinson, enligt Us Magazine.

– När du är ung och gör slut kan det kännas övermäktigt och det känns som att världen går under. Och det här är första gången jag ser världen reagera på det sättet, det är galenskap, sa programledaren Jon Stewart vidare. 

Men Robert Pattinson vred på sig i stolen och gjorde sitt bästa för att inte svara på några frågor som rörde Kristen. På frågan om hur han mådde svarade han bara: 

– Jag försöker att inte säga någonting. 

Jon Stewart avslutade intervjun med att önska Robert Pattinson lycka till. När Pattinson lämnade tevestudion i en SUV Limousine blev han utbuad av horder av väntande fans, skriver TMZ.com.

Vill ha tillbaka Kristen 
Kanske finns det en anledning till Pattinsons mjuka linje gentemot Kristen Stewart. Enligt Radaronline har nära vänner till Robert sagt att han nu håller på att ta sig igenom de klassiska stadierna efter en separation, och att han nu precis lämnat det stadiet som präglades av ilska.

Nu överväger Pattinson istället att förlåta Kristen för hennes otrohetsaffär och reparera deras relation. 

Robert har vänt sig till sin närmsta vänskapskrets för råd – men vännerna har delat sig i två olika läger. Några anser att Robert borde förlåta Kristen och ge deras relation en andra chans, samtidigt som andra tycker att Robert ska glömma Kristen och gå vidare. 

– Rob var väldigt chockad och besviken i början av de första veckorna. Sen blev han arg på Kristen för att hon förödmjukade honom genom att vara otrogen. Nu verkar han kommit in i reaktionsfasen, då han vill försöka lösa problemet, säger en källa till Radaronline.com. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!