Kim Kardashian tillsammans med sin pojkvän Kanye West.
1 av 6
Kim Kardashian tillsammans med sin pojkvän Kanye West. - Foto: Stella Pictures
Vet Kanye om Kims sexhemlighet?
2 av 6
Vet Kanye om Kims sexhemlighet? - Foto: Stella Pictures
Här är porrstjärnan Julian St Jox som Kim hade gruppsex med.
3 av 6
Här är porrstjärnan Julian St Jox som Kim hade gruppsex med. - Foto: Stella Pictures
...Och här är Kims dåvarande make Damon Thomas, som också ska ha deltagit i gruppsexet.
4 av 6
...Och här är Kims dåvarande make Damon Thomas, som också ska ha deltagit i gruppsexet. - Foto: Stella Pictures
Faksimil från tidningen Star Magazine som avslöjar allt om Kims sexnatt.
5 av 6
Faksimil från tidningen Star Magazine som avslöjar allt om Kims sexnatt. - Foto: Faksimil från omslaget till tidningen Star.
Det här är inte första gången Kim drabbas av en sexskandal. År 2007 läckte det ut en sexfilm på Kim och dåvarande pojkvännen Ray J.
6 av 6
Det här är inte första gången Kim drabbas av en sexskandal. År 2007 läckte det ut en sexfilm på Kim och dåvarande pojkvännen Ray J. - Foto: Stella Pictures

Kim Kardashians helkväll - hade trekant med porrstjärnor

Kim Kardashian var på swingersklubb och hade trekant med en manlig och en kvinnlig porrstjärna – och nu avslöjas detaljerna.


Kim Kardashian, 31, var på swingersklubb och hade trekant med en porrstjärna. Det avslöjar nu den amerikanska tidningen Star Magazine. Porrstjärnan Julian St Jox avslöjar alla detaljer om den heta natten han hade med Kim – och det är minst sagt barnförbjuden läsning.

"Är du sugen på att dela med dig av Kim?"

Det var i september 2001 som swingerspartyt After Midnight ägde rum på Wyndham Hotel i Culver City. Festen var en av de mest exklusiva och flotta sexfesterna och för att få komma på sexfesten krävdes en personlig inbjudan. 
– Kim dök upp vid 23.30 tillsammans med en svart kille – förmodligen hennes dåvarande make, producenten Damon Thomas – och jag gick fram till hennes kille och gav dom ett förslag, berättar Julian St Jox för Star Magazine. 
– Jag sa 'Hey, vi har en liten privatfest i vårat rum, om du vill komma dit. Är du sugen på att dela med dig av din tjej också?'. Innan jag visste ordet av så var vi fyra stycken i ett rum – jag, porrstjärnan Emily Ann, Kim och hennes kille dansade, fortsätter Julian St Jox. 
Och sedan höjdes temperaturen i rummet. Rejält.

"Jag såg Emily utföra oralsex på Kim"

– Efter lite intim dans så började Emily Ann och Kim att kyssas och slicka på varandras bröstvårtor. Jag såg att Emily Ann utförde oralsex på Kim. Jag började kyssa bägge tjejerna, och sedan bytte vi, så Emily Ann hade sex med Kims kille, berättar Julian St Jox.

Han fortsätter:
– Jag slickade Kim, kysste henne över hela hennes kropp och vi hade sex i flera olika ställning. Kim såg verkligen ut att njuta, hon var lite undergiven men hon var bra, berättar han vidare för Star Magazine, skriver Mediatakeout.com. 

Kim Kardashian – sexskandalernas drottning?

Det här är inte första gången som Kim Kardashian hamnar mitt i en sexskandal.
År 2007 läckte det ut en privat sexvideo som visade Kim Kardashian och hennes dåvarande pojkvän, r 'n' b sångaren Ray J, i deras mest intima stunder. Sexfilmen blev en jätteskandal för Kim som blev förödmjukad av händelsen och kämpade för att få bort den från internet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!