Rihanna och Chris Brown har återförenats. Chris gör nu allt i sin makt för att imponera på Rihanna.
1 av 3
Rihanna och Chris Brown har återförenats. Chris gör nu allt i sin makt för att imponera på Rihanna. - Foto: Stella Pictures / FAME PICTURES
Han tar med henne på restauranger och säger att han älskar henne. Men räcker det?
2 av 3
Han tar med henne på restauranger och säger att han älskar henne. Men räcker det? - Foto: Stella Pictures / Guignebourg-Nebinger-Orban-Taamallah
Enligt rykten ska Rihanna också komma till Stockholm i november.
3 av 3
Enligt rykten ska Rihanna också komma till Stockholm i november. - Foto: Stella Pictures / AbilityFilms

Browns heta dejtkväll med Rihanna

Chris Brown smörar verkligen rejält för Rihanna just nu.


Chris bet Rihanna i örat

"De automatiska bildörrarna gick i lås. Chris lade sin arm runt hennes nacke i en nacksving som nästan fick henne att svimma av. Sedan bet han hennes vänstra öra." 
Läs mer om Chris Browns brutala misshandel av Rihanna här på Nyheter24. 

Som Nyheter24 tidigare skrivit så har Rihanna, 24, och Chris Brown, 23, återförenats, och paret verkar kärare än någonsin. I måndags tog Chris med sig Rihanna på en romantisk middag i Los Angeles, avslöjar Hollywoodlife.com. 

– De åt en liten middag i Los Angeles och han sa till henne att han älskade henne. De chillade i en och en halv timme och snackade, och sedan var hon tvungen att ta ett flyg. Han sa att hon skulle resa tryggt och hålla sig varm, säger en källa till Hollywoodlife.com. 

Chris Brown och Rihanna gjorde slut hösten 2009. Detta efter att Chris brutalt misshandlade Rihanna. Rykten om att paret har hittat tillbaka till varandra har cirkulerat sedan i somras, men först i oktober slutade paret smyga med sin kärlek. Då sågs de hångla med varandra på nattklubben Griffin i New York.

– De hånglade, kramades och kysstes, och sedan försvann de iväg till baksidan av klubben tillsammans, säger ett ögonvittne som såg paret, till Celebuzz.  

Chris Brown uppträder på Globen i Stockholm den 19 november, och som Nyheter24 skrev i slutet av oktober så ryktas det om att Rihanna kommer göra sin kärlek sällskap till Sverige. Enligt uppgifter ska hon nämligen uppträda på en exklusiv kändisfest i Stockholm samtidigt som Chris är i Sverige.

Rihanna och Chris Brown hänger igen – här till mystisk spionmusik


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!