I helgen belönades stjärnan med en Oscar.
1 av 4
I helgen belönades stjärnan med en Oscar. - Foto: Stella pictures/Bilden är ett montage
Efter det kom man på iden att auktionera ut kläderna.
2 av 4
Efter det kom man på iden att auktionera ut kläderna. - Foto: Stella Pictures / Krista Kennell
Sugen på att köpa ett par svettiga träningskläder?
3 av 4
Sugen på att köpa ett par svettiga träningskläder? - Foto: Stella Pictures
Det lär vara många som budar, man tror att beloppet kommer stiga till fyrsiffrigt.
4 av 4
Det lär vara många som budar, man tror att beloppet kommer stiga till fyrsiffrigt. - Foto: Stella pictures

Jennifer Lawrences svettiga behå till salu

Nu aktionernas Oscrasvinnaren Jennifer Lawrence behå och svettiga tröja ut till högstbjudande. Priset väntas bli fyrsiffrigt.


Köp kändisarnas kläder

Aktionssajten Premiee Props är en guldgruva för den som är sugen på filmprylar. Vad sägs exempelvis om en svart klänning buren av Emma Watson i "The Perks of being a wallflower" för 7600 kronor?

För den som är sugen på underkläder gäller det att hålla koll den 2:e mars då kalsongerna som användes av Jeff Bridges i The Big Lebowski aktioners ut.

En svettig sportbehå och en stinkande långärmad tröja kan nu bli dina för ett par tusen. Varför så pricy? Oscarsbelönade Jennifer Lawrence, 22, hade på sig just dessa plagg i senaste filmen "Silver Linings Playbook".

Till den lycklige köparen medföljer ett certifikat som intygar att plaggen är äkta, skriver aktionssajten enligt Jazbel.com.

Kläderna finns nu till försäljning på den amerikanska aktionssajten Premiee Props som bara säljer kläder och prylar från filmer.

Om priset kommer att sjunka efter att Lawrence fått kritik för att hon setts röka något som ser ut att vara en joint dagarna efter att hon fick en Oscar återstår att se. Det väntas redan nu bli fyrsiffrigt.

Se trailern till "Silver Linings Playbook":

http://www.youtube.com/watch?v=Lj5_FhLaaQQ

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".