Stjärnan var märkbart berusad och drack mycket  vatten.
1 av 10
Stjärnan var märkbart berusad och drack mycket vatten.
Frida Reinholdsson.
2 av 10
Frida Reinholdsson.
Många var på plats.
3 av 10
Många var på plats. - Foto: Twitter/Facebook/Webstagram
Alla försökte få en bild av stjärnan.
4 av 10
Alla försökte få en bild av stjärnan. - Foto: Twitter/Facebook/Webstagram
Här tar Justin ett kort på publikhavet som klubben FOUs dj - Baby J förevigade. På Instagram ser du bilden under kontot @djbabyj.
5 av 10
Här tar Justin ett kort på publikhavet som klubben FOUs dj - Baby J förevigade. På Instagram ser du bilden under kontot @djbabyj. - Foto: Instagram/djbabyj
Keps och solglasögon - ett måste för Bieber.
6 av 10
Keps och solglasögon - ett måste för Bieber. - Foto: Twitter/Facebook/Webstagram
Han tog sedan bakvägen - här är bussen.
7 av 10
Han tog sedan bakvägen - här är bussen. - Foto: Twitter/Facebook/Webstagram
Så här såg det ut när fans försökte få en glimt av idolen utanför hans hotell.
8 av 10
Så här såg det ut när fans försökte få en glimt av idolen utanför hans hotell. - Foto: FameFlynet Sweden
Han anlände med mask och besvikna fans grät - men sista kvällen dansade Bieber mot sin buss på väg till konserten.
9 av 10
Han anlände med mask och besvikna fans grät - men sista kvällen dansade Bieber mot sin buss på väg till konserten. - Foto: FameFlynet Sweden
Han spelade tre kvällar i rad i Globen.
10 av 10
Han spelade tre kvällar i rad i Globen. - Foto: FameFlynet Norway

Frida, 22, festade med Justin Bieber i natt

UPPDATERAD: Världsstjärnan Justin Bieber firade tre utsålda konserter med ett besök på nattklubben Rose i Stockholm. Vid hans sida fanns 22-åriga Frida Reinholdsson.
– Det ramlade in flaska efter flaska, säger hon.


Stjärntätt på klubben

Sedan tidigare har Rose haft gäster som Jay-ZElin Nordegren och senast i vintras festade Hollywodstjärnan Tom Cruise på klubben.

STOCKHOLMPå onsdagen stod popstjärnan Justin Bieber, 19, på scen i Globen för den sista av tre utsålda kvällar. Efter konserten firade han med en ordentlig fest på inneklubben Rose, ett stenkast från Stureplan. Bara timmar efter att polisen slagit till mot hans turnébuss och hittat en mindre mängd narkotika samt en elpistol.

Stjärnans dj Tay James spelade på klubben och Biebers sällskap festade rejält vid ett eget bord. Någon som fick se festen på nära håll är Frida Reinholdsson, 22. Tillsammans med en tjejkompis blev hon inbjuden till stjärnan.

– Vi började lära känna hans dansare och sedan hamnade vi runt Biebers bord. Det är det sjukaste som någonsin har hänt mig i alla fall, säger hon till Nyheter24.

"Han höll på med sin iPhone"

Reinholdsson erkänner något motvilligt att hon är en belieber och att hon var på tisdagskonserten. Och hon beskriver festkvällen med Bieber som ett minne för livet.

– Han var väldigt avslappnad och allmänt trevlig. Han höll på med sin iPhone mycket och sms:ade och så. Jag blev förvånad av att han var så avslappnad, som vem som helst – på ett positivt sätt.

"Bieber blev full".

Festen pågick till strax innan halv fyra på morgonen då stjärnan lämnade nattklubben i en mörk bil. Frida vill inte avslöja exakt vad hon och Bieber pratade om. Men hon säger att "flaska efter flaska ramlade in" och att stjärnan var märkbart berusad.

– Han drack väldigt mycket vatten, det märktes att han ville hålla sig i schack precis som oss. Vi drack också mycket vatten. Man ville inte ta ut svängarna för mycket, då hade det nog varit bye bye. Det var totalförbud att ta fram mobilkameran. Förståeligt, han vill inte ha massa skrikande 14-åringar runt sig när han faktiskt försöker göra något kul av kvällen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.