Skandalstjärnorna blir sambos.
1 av 8
Skandalstjärnorna blir sambos. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Pete Doherty har länge försökt slå igenom som skådespelare. Här ser vi honom med skådespelerskan Charlotte Gainsbourg i filmen "Confessions Of A Child Of The Century".
2 av 8
Pete Doherty har länge försökt slå igenom som skådespelare. Här ser vi honom med skådespelerskan Charlotte Gainsbourg i filmen "Confessions Of A Child Of The Century". - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Barnstjärnan Macaulay Culkin vill tvärtom lämna skådespelaryrket bakom sig.
3 av 8
Barnstjärnan Macaulay Culkin vill tvärtom lämna skådespelaryrket bakom sig. - Foto: Stella Pictures / Charlie Pycraft/YDIMAGE
Macaulay Culkin tar sitt pick och pack och flyttar till Paris.
4 av 8
Macaulay Culkin tar sitt pick och pack och flyttar till Paris. - Foto: FameFlynet / Marquez/FAMEFLYNET PICTURES
Macaulay Culkin har länge kämpat mot ett heroinmissbruk.
5 av 8
Macaulay Culkin har länge kämpat mot ett heroinmissbruk. - Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Diane Cohen/Fa
Macaulay Culkin och hans dåvarande bästis Michael Jackson på Neverland Ranch.
6 av 8
Macaulay Culkin och hans dåvarande bästis Michael Jackson på Neverland Ranch. - Foto: Stella Pictures / BWP
Macaulay Culkin flyttar till sin nya vän i Paris.
7 av 8
Macaulay Culkin flyttar till sin nya vän i Paris. - Foto: Fame Flynet France
Pete Doherty – polisens favorit.
8 av 8
Pete Doherty – polisens favorit. - Foto: Goff / Goff

Barnskådisen och skandalstjärnan sambos

Pete är rockstjärnan som levt loppan med sprit, heroin, kokain, kvinnor och skandaler. Culkin är barnskådisen som var bästis med Michael Jackson, blev multimiljonär på "Ensam hemma"-filmerna och sedan sögs in i ett heroinberoende. Nu flyttar de ihop i romantikens huvudstad Paris.


Dohertys sjuka heroinhämnd mot Kate Moss

Pete Doherty var en längre tid tillsammans med supermodellen Kate Moss. Kate betalade tusentals pund för ett anti-heroinimplantat så att hennes pojkvän skulle sluta med drogerna. Men när parets relation tog slut såg Pete rött och hämnades genom att karva ut implantatet med en kniv. Läs mer här.  

Både skandalstjärnan Pete Doherty, 34, och "Ensam Hemma"-skådisen Macaulay Culkin, 32, har genom åren haft många dåliga idéer. 
Men frågan är om de med sitt senaste tilltag inte bara har överträffat både sig själva, verkligheten och dikten – på en och samma gång.

Nu ska de nya parhästarna nämligen bli sambos. Culkin och Doherty lärde känna varandra när de spelade in filmen "The wrong Ferrari" som var hämtade inspiration i hästbedövningsmedlet Ketamin. 

Pratar om konst och poesi

Culkin har nu flyttat in hos Dohertys lägenhet i Paris för att bli en del av hans "bohemiska livsstil".

– De kan verka som ett lite udda par, men de har massa gemensamma intressen och liknande livserfarenheter. Culkin har alltid varit svag för extrema personligheter som Pete, kolla bara hur han försvarar sin barndomsvän Michael Jackson, säger en källa till The Sun. 

De nyvunna bästisarna pratar mycket om sin kärlek till poesi och konst. De diskuterar musik, måleri och Pete älskar att fråga Culkin om skådespelaryrket, allt eftersom han själv försökt sig på en skådespelarkarriär. Culkin själv säger att han aldrig mer i livet ska ägna sig åt skådespeleri, utan vill bli konstnär på heltid.

Målar hjärta i blod och tar heroin

I filmen "The wrong Ferrari", som är 70 minuter lång och inspelad med en iPhone så pratar Culkin om prostituerade och Pete babblar om kärlek samtidigt som Pete målar ett hjärta i blod. 

Nu ringer varningsklockorna så det ekar hela vägen till Hollywood. Barnstjärnan Culkin, som har dragit in hundratals miljoner kronor på "Ensam Hemma"-filmerna, har precis som sin nya bästis Pete Doherty – kämpat mot ett heroinmissbruk en längre tid.

Se filmen "The Wrong Ferrari" här – på egen risk: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.