Det gick lite för fort för Lil Romeo.
1 av 5
Det gick lite för fort för Lil Romeo. - Foto: Stella Pictures, Faksimil Mediatakeout.com, Bilden är ett montage.
Romeo Miller, som dessutom är son till rapstjärnan Master P, var lite snabb på Instagram.
2 av 5
Romeo Miller, som dessutom är son till rapstjärnan Master P, var lite snabb på Instagram. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Förutom musiken är Romeo skådespelare och basketspelare.
3 av 5
Förutom musiken är Romeo skådespelare och basketspelare. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Han är även brorson till C-Murder och Silkk The Shocker.
4 av 5
Han är även brorson till C-Murder och Silkk The Shocker. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
År 2001 kom hans genombrott "My Baby".
5 av 5
År 2001 kom hans genombrott "My Baby". - Foto: Stella Pictures / Fallen Star, PacificCoastNews.com

Rapstjärnans tabbe – 
råkade twittra snoppbild

Hiphopartisten bjöd sina 330 000 följare på en rejäl överraskning.


Oralsex och kokain

Oralsex, knark, rasistskandaler och kraschade förhållanden – Twitter och Instagram har inte alltid varit ett plus för kändisarna. Nyheter24 listar de största Twitterskandalerna.  

Under gårdagen råkade rapstjärnan Romeo "Lil Romeo" Miller, 23, ut för en twittertabbe. Det var igår som han via sin Instagram råkade dela med sig av en sexig bild på sig själv där han poserar i kalsonger som avslöjade hans eh, paket.

Bilden låg bara upp ett kort tag, men av hans närmare 330 000 Instagramföljare hann i alla fall 9 151 personer gilla bilden innan han raderade den, skriver Mediatakeout.com. 

Inte första gången

Det här är inte första gången Lil Romeo råkar ut en för en bildskandal. I mars tidigare i år kunde Nyheter24 konstatera att han förmodligen kan stryka epitetet "Lil" från sitt artistnamn. Detta efter att en nakenbild på stjärnan började cirkulera på nätet. 

Sällskap av Rihanna och Bieber 

Romeo är i alla fall i gott sällskap. Det var inte längen sedan som skådespelerskan Alison Pill skulle skicka en nakenbild till sin fästman  – och råkade skicka den till hela världen, superstjärnan Rihanna har lagt upp sexbilder på Instagram som hon senare raderade, Justin Bieber har plockat bort sin rumpbild och artisten Chief Keef har delat med sig av en bild där han har oralsex. 

Romeo Miller ft. Valentino & Kyros "Hug Me Forever"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.