Så här ser Beyoncé ut i H&M:s bikinikampanj.
1 av 7
Så här ser Beyoncé ut i H&M:s bikinikampanj.
Den här bilden har godkänts av Queen B och är inte redigerad.
2 av 7
Den här bilden har godkänts av Queen B och är inte redigerad.
Så här ser Beyoncé ut i H&M:s bikinikampanj.
3 av 7
Så här ser Beyoncé ut i H&M:s bikinikampanj.
En talesperson på H&M medger att det förekom diskussioner kring bilderna.
4 av 7
En talesperson på H&M medger att det förekom diskussioner kring bilderna.
Beyoncé kränger bikinis.
5 av 7
Beyoncé kränger bikinis.
Vi är glada att stjärnan satte ner foten.
6 av 7
Vi är glada att stjärnan satte ner foten.
Här visar hon sina kurvor.
7 av 7
Här visar hon sina kurvor.

H&M retuscherade bort Beyoncés kurvor

Den svenska klädkedjan H&M redigerade bort Beyoncés vackra kurvor i stjärnans bikinikampanj. "Hon blev rasande över hur de behandlat henne".


Kändisarnas retuschkatastrofer

Ny hudfärg, borttappade kroppsdelar, extrem viktnedgång och gummiarmar? Ja, det låter som en skräckfilm. Men det är bara de värsta Photoshopkatastroferna som drabbat kändisarna. Läs mer och se bilderna här.  

Superstjärnan Beyonce Knowles, 31, är inte bara aktuell med sin världsturné The Mrs. Carter Show. Hon frontar även den svenska klädjätten H&M:s bikinikampanj. 

Beyoncé ska ha haft ett finger med i spelet under designen och plaggen ska vara inspirerade av hennes personliga stil. De heta bilderna på Beyoncé plåtades av Inez van Lamsweerde och Vinoodh Matadin på Bahamas tidigare i år, och bilderna kunde Nyheter24 visa i april. Då lät Beyoncé entusiastisk över samarbetet. 

– Jag har alltid gillat Hennes & Mauritz satsning på roligt och prisvärt mode. Jag älskar vårat samarbeteskoncept som handlade om att utforska kvinnans olika känslor med hjälp av de fyra elementen – eld, vatten, jord och vind, sa Beyoncé då. 

Kurvorna var bortredigerade 

Men nu visar det sig att vägen dit krävde att Beyoncé satte ner foten – rejält. De första bilderna som H&M ville använda i kampanjen var nämligen hårt redigerade, och sångerskans berömda kurvor var nästan helt försvunna. Beyoncé vägrade låta H&M använda så kraftigt redigerade bilder på sig själv, och krävde att de skulle använda andra bilder. 

– När Beyoncé insåg att de hade redigerat bort hennes kurvor så gick hon i taket. Hon är en sann diva och hon blev rasande över hur de behandlat henne, säger en källa till The Sun

"Nöjda med resultatet"

Beyoncé fick som hon ville, och på de bilder som vi idag ser i bikinikampanjen är Beyoncés vackra kurvor intakta och hon har godkänt bilderna. 

En talesperson för H&M medger för The Sun att bilderna diskuterades, och bekräftade att de slutliga bilderna inte har redigerats på samma sätt som de tidigare. 

– Som med alla stora kampanjer så diskuteras bilderna. Både H&M och Beyoncé är väldigt nöjda med det slutliga resultatet, säger han till The Sun. 

Beyoncé för H&M: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.