Miley Cyrus, Kelly Osbourne, Cara Delevigne och Rita Ora minglar på Met Gala den 6 maj. Det är under den här kvällen som Miley ska ha snortat kokain på en toalett.
1 av 4
Miley Cyrus, Kelly Osbourne, Cara Delevigne och Rita Ora minglar på Met Gala den 6 maj. Det är under den här kvällen som Miley ska ha snortat kokain på en toalett.
Miley Cyrus på Met Gala i maj 2013.
2 av 4
Miley Cyrus på Met Gala i maj 2013. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Hannah Montana, vem?
3 av 4
Hannah Montana, vem? - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Miley ska ha snortat kokain på en kändisfest.
4 av 4
Miley ska ha snortat kokain på en kändisfest. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS

Miley Cyrus snortade kokain på kändisfest

Två ögonvittnen berättar om den chockerande synen på kändisfesten – Miley Cyrus snortade öppet kokain från en toalett.


Kokain, heroin och LSD – här är stjärnornas favoritdroger

De flesta av Hollywoodstjärnorna har lämnat sitt förflutna med droger och missbruk bakom sig. Andra fortsätter friskt. Gemensamt för de alla är att de talat ut om sina drogerfarenheter. Läs mer här.  

Disneystjärnan Miley Cyrus, 20, berättade nyligen i en intervju med tidningen Rolling Stone om sin liberala syn på marijuana. Miley, som fångades på bild med en bong redan år 2010, har tidigare alltid förnekat att hon röker marijuana – men nu är det annat ljud i trumman.  

Även hennes låt "We can't stop" har kritiserats eftersom många anser att den romantiserar kokain och ecstay – något som Mileys producent förnekar. 

"Miley snortade ett vitt pulver från toaletten"

Det är inte bara marijuana som Miley ägnar sig åt. Nu framkommer det nya uppgifter som gör gällande att Miley även använder sig av kokain. Det var under den superlyxiga kändisfesten Met Gala i New York den 6 maj som Miley Cyrus ska ha snortat kokain på damtoaletten. 

– Jag gick in på tjejtoaletten, och ser hur fyra tjejer försöker klämma ihop sig i ett bås. Dörren var öppen, så folk kunde se dom. De skrek och skrattade. Miley placerade ett finger över ena näsborren, böjde sig ner över toaletten och snortade ett vitt pulver från toaletten. Jag såg henne göra det, säger ett ögonvittne till Star Magazine. 

 "Full, påtänd och högljudd"

Ett annat ögonvittne bekräftar uppgifterna. 

– Miley kedjerökte och betedde sig rätt spårat med tjejerna på toaletten i minst 20 minuter. Dörren vad vidöppen till hennes bås, så jag henne helt tydligt. Det var så sjukt – det var nästan som att hon inte brydde sig om att folk såg henne, säger en källa till Star. 

Miley och hennes väninnor blev senare avhysta från damrummet, och sedan ska Miley enligt ögonvittnet ha varit "full, påtänd och högljudd", säger källan vidare till Star, via Celebitchy.  

Så här såg det ut när Miley rökte en bong salvia år 2010 – sedan dess har det hänt en hel del...


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.