Josie Cunningham är glamourmodellen som väcker känslor.
1 av 3
Josie Cunningham är glamourmodellen som väcker känslor. - Foto: Josie Cunningham Facebook
På sin Twitter presenterar sig Josie som "Englands mest kontroversiella bröst, betalda av skattebetalare".
2 av 3
På sin Twitter presenterar sig Josie som "Englands mest kontroversiella bröst, betalda av skattebetalare". - Foto: Josie Cunningham Facebook
Nu har hon hamnat i hetluften igen.
3 av 3
Nu har hon hamnat i hetluften igen. - Foto: Josie Cunningham Facebook

Gravid glamourmodell slutar bara röka om skattebetalarna betalar

Den excentriska modellen väcker känslor.


Ville göra abort – för att bli mer känd

När Josie var gravid i 18:e veckan hade hon bestämt sig för att göra abort. 

– Jag håller precis på att bli känd och jag vill inte förstöra det. En abort kommer att ge min karriär en skjuts. Vid den här tiden nästa år så kommer jag inte ha en bebis. Istället kommer jag vara känd, köra en stor rosa Range Rover och köpa ett stort hus. Inget ska stå i min väg, sa Josie till Sunday Mirror i april.

Senare ändrade Josie sig och beslöt sig för att behålla barnet. Istället planerar Josie nu att hon ska bli känd genom att sälja DVD-skivor där man får se födseln. 

Glamourmodellen Josie Cunningham, 23, gjorde sig ett namn när det blev känt att hennes bröstoperation hade betalats av skattebetalarna i hemlandet England. På St James sjukhus i Leeds opererades Josie från en 70 A till det betydligt större 80 E. Prislappen för de nya brösten var 60 000 kronor. 

Drömde om att bli modell

Anledningen till att Josie fick de nya brösten var att hennes stora dröm i livet var att bli nakenmodell – något som var omöjligt med den tidigare, mindre bröstkupan.

Botox, tandvård och taxi

Josie har upprört många av medborgarna i hemstaden Leeds genom att än en gång få skattebetalarna att betala för hennes excesser. Inte bara har Josie fått nya bröst, Botox-injektioner och tandvård betalade av skattebetalarna. Josie kan nämligen inte längre åka buss med sina barn till dagis och skola, eftersom hon blivit så känd. Så nu får skattebetalarna betala hennes dagliga taxiresor. 

– Du skulle aldrig se Katie Price åka buss, och jag är mycket mer hatad än vad hon är, säger Josie till The Sun. 

Slutar röka – på ett villkor

Men det som får ännu fler att se rött är att Josie, som nu är gravid i sjunde månaden, fortfarande röker cigaretter. Josie, som tidigare rökte 40 cigaretter om dagen har nu halverat sin rökning. Men sluta helt tänker hon bara göra på ett villkor – om skattebetalarna står för kalaset, skriver brittiska Mirror. 

Väcker känslor

Josies uttalanden har fått flera att reagera. Skådespelerskan Catherine Tyldesley som är känd från teveserien "Coronation Street" gick bland annat till hotfull atttack mot Josie på Twitter, skriver Mirror vidare. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.