Sarah Silverman fick plats med lite marijuana i sin guldväska.
Sarah Silverman fick plats med lite marijuana i sin guldväska. - Foto: Casey Curry

Sarah Silverman: Därför tog jag med mig marijuana på galan

Stjärnkomikern tog med sig lite marijuana till kändisfesten.


Under måndagskvällen var det dags för Emmy-galan, som ägde rum i Los Angeles. På plats fanns stjärnor som Halle Berry, Gwen Stefani, Julia Roberts, Lena Dunham och självklart även skådespelaren och komikern Sarah Silverman, 43. 

Och när det var dags med vimmel från röda mattan så passade Silverman på att visa tevereportern Giuliana Rancic vad hon hade i sin handväska. 

I väskan hade Silverman nämligen med sig en vaporizer och lite marijuana, skriver Hollywoodlife.com.

– Jag var inte hög. Jag hade lite marijuana i min väska som jag skulle röka senare. Om det är i din handväska är det lagligt. Jag dricker inte alkohol. Jag gillar att unna mig några bloss ibland när det passar, säger Silverman till Hollywoodlife.com.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

1 timme sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

1 timme sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

1 timme sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

idag 08:06
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.