Se bilderna på den mänskliga Barbiedockan här – klicka på pilarna.
1 av 11
Se bilderna på den mänskliga Barbiedockan här – klicka på pilarna. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169. Bilden är ett montage.
– Mina föräldrar har hållit mig i ett glaspalats hela mitt liv, men en dag kommer jag förhoppningsvis kunna bryta mig loss. Det är aldrig för sent att starta ett självständigt liv, säger Angelica till Daily Mail.
2 av 11
– Mina föräldrar har hållit mig i ett glaspalats hela mitt liv, men en dag kommer jag förhoppningsvis kunna bryta mig loss. Det är aldrig för sent att starta ett självständigt liv, säger Angelica till Daily Mail. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
När Angelica var tonåring så anlitade hennes föräldrar en personlig tränare.
3 av 11
När Angelica var tonåring så anlitade hennes föräldrar en personlig tränare. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
PT:n skapade ett specialanpassat program till Angelica och en kostplan.
4 av 11
PT:n skapade ett specialanpassat program till Angelica och en kostplan. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
Angelica tränar med sin PT två till tre timmar om dagen, fem dagar i veckan.
5 av 11
Angelica tränar med sin PT två till tre timmar om dagen, fem dagar i veckan. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
Förutom att vara modell så är Angelica balettdansös och barnpsykolog.
6 av 11
Förutom att vara modell så är Angelica balettdansös och barnpsykolog. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
Angelica har inga planer på att flytta hemifrån.
7 av 11
Angelica har inga planer på att flytta hemifrån. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
– Det vore en skandal om det hände, säger hon till Daily Mail.
8 av 11
– Det vore en skandal om det hände, säger hon till Daily Mail. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
Angelicas föräldrar måste godkänna hennes blivande partner – och det har ännu inte hänt.
9 av 11
Angelicas föräldrar måste godkänna hennes blivande partner – och det har ännu inte hänt. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
Men Angelica ser ljust på framtiden. Hon säger att hon väntar på sin stora, sanna kärlek.
10 av 11
Men Angelica ser ljust på framtiden. Hon säger att hon väntar på sin stora, sanna kärlek. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169
Angelica poserar.
11 av 11
Angelica poserar. - Foto: https://www.facebook.com/pages/Angelica-Kenova/602704979746169

Hon har alltid levt som en Barbie – får inte dejta killar och shoppa

Föräldrarna styr över sin dotter Angelica, 26, med järnhand – hon måste träna tre timmar om dagen och får varken dejta killer eller shoppa på egen hand.


Den 26-åriga modellen Angelica Kenova från Moskva, Ryssland, har levt som en Barbie-docka sedan hon var barn. Hennes extremt kontrollerande föräldrar styr Angelicas liv med järnhand. De bestämmer vad Angelica ska äta och har anlitat en personlig tränare som Angelica tränar med flera timmar om dagen.

Allt för att hon ska kunna behålla sin sjukligt låga vikt på 38 kilo samtidigt som hon har ett midjemått på 50 centimeter och 70 F i BH-kupa.

"Jag är som en levande docka"

– När jag växte upp så uppfostrade mina föräldrar mig som en prinsessa. Jag fick aldrig gå ut, dejta killar eller göra sådant som vuxna gör. Det har gjort att jag inte är lämpad för ett verkligt liv. Jag är som en levande docka, säger Angelica själv till Daily Mail.

Angelica är en levande Barbiedocka. Bildkälla.

Angelica har blivit klädd som en Barbiedocka sedan hon föddes, och enligt egen utsago har hon inte gjorde några kirurgiska ingrepp eftersom det bara är "nödvändigt om man har allvarliga fel i sitt ansikte eller kropp", som Angelica själv säger.

Får inte dejta killar eller shoppa

– Min mamma och pappa vill inte att jag ska flytta ut från vårat familjehem. Jag får inte ens köpa kläder utan att mamma är med. Hon gillar att välja kläder som är tighta och framhäver mina goda sidor, säger Angelica.

Att dejta killar är inget som Angelica får göra. Då vill nämligen mamman vara med på dejterna och godkänna killen. Och ingen har hittills blivit godkänd av varken Angelicas mamma eller pappa, skriver Daily Mail.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.