Amanda Fondell.
1 av 12
Amanda Fondell. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Amanda Persson.
2 av 12
Amanda Persson. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Moa Lignell.
3 av 12
Moa Lignell. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Molly Pettersson Hammar.
4 av 12
Molly Pettersson Hammar. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Robin Stjernberg.
5 av 12
Robin Stjernberg. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
6 av 12
- Foto: All Over Press
7 av 12
- Foto: All Over Press
8 av 12
- Foto: All Over Press
9 av 12
- Foto: All Over Press
10 av 12
- Foto: All Over Press
11 av 12
- Foto: Joel Ryan/Ap/Scanpix
12 av 12
- Foto: Jeff Christensen/Ap/Scanpix

Så dissade Jessie J idolerna

Idol-programledaren Pär Lernström berättar nu om upplevelsen då världsstjärnan Jessie J besökte programmet och visade upp en mindre smickrande sida av sig själv.


"Hon berör"

Den som efter träffen med Jessie J tvingades lämna "Idol 2011" i Linköping var idolen Amanda Persson. Enligt juryns Alexander Bard har den unga förmågan dock en lång musikkarriär att se fram emot:

"Skivproducenter och låtskrivare sms:ade mig som galningar ikväll och frågade "Amanda Persson, när får man träffa henne?". I skivbranschen berör hon - där är hon en självklar stjärna", berättade han för Nyheter24 redan under kvalfinalen.

Läs mer HÄR.

Hyllningarna fortsatte sedan även efter att Amanda tvingats lämna och hennes artisteri har fortsatt att väcka intresse.

– Det är när hon gör David Guetta-låtarna och de moderna R'n'B-låtarna som skivbolagen ringer och alla vill jobba med henne, berättar Bard.

Läs mer HÄR.

I tisdagens "Äntligen Morgon" Mix Megapol avlöjade "Idol"-programledaren Pär Lernström att den 19-åriga världsstjärnan Jessie J har några riktigt tråkiga egenskaper.

Dessa märktes tydligt när hon för två veckor sedan besökte "Idol"-turnéns stopp i Linköping. Där försökte de då fem kvarvarande idolerna (Moa, Robin, Amanda F, Amanda P och Molly) få en träff med stjärnan - som visade upp sig från en sämre sida än förväntat.

– För dem är hon ju THE star. De struntar i att de får uppträda för tio tusen - att de får träffa Jessie J var det stora den dagen. Hon var lite sen, och det blev lite roddigt och så kom hela hennes entourage in och bestämmer allt. Det blev lite tråkig stämning, berättar Pär i programmet.

"Var nog lite trött"

Programledaren menar även att under deltagarnas pressande tid i tävlingen så hade mötet med Jessie J kunnat bidra med mycket.

– Idolerna har ju ett väldigt späckat schema och man försöker peppa dem, och så blir det "men kolla den här världsstjärnan och hur hon beter sig".

Dock försöker den vänlige programledaren släta över det hela med att även Jessie J har en fullspäckad kalender.

– Hon var nog lite trött.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!