Tareq är kär.
Tareq är kär. - Foto: Stina Stjernkvist/TT

PT-Fia, 33 är Tareq Taylors, 52, nya kärlek

Tareq Taylor bekräftar nu att han funnit kärleken på nytt i "PT-Fia", 33. Nu berättar TV-kocken om framtidsplanerna tillsammans med flickvännen - trots hindret...


TV-kocken Tareq Taylor, 52 har under de senaste åren blivit folkkär bland svenskarna och medverkat i flera tv-program utöver arbetet som kock. Det egna programmet Tareq Taylors matresa hyllades av tittarna och blev även belönat med en Kristallen-vinst under hösten. 

I oktober blev han dessutom utsedd till 2021-års julvärd i SVT, någonting han själv beskrev som ett stort hedersuppdrag.

Tareq Taylor som förra årets julvärd. Bildkälla: Janne Danielsson/SVT

Men hösten innebar också andra förändringar för tv-kocken - i september stod det klart att han skilt sig från Kristina Taylor, 52 efter ett 26 år långt äktenskap.

Hittat kärleken på nytt

Tareq Taylor har efter skilsmässan nu funnit kärleken på nytt i influencern och träningsprofilen Sofia Ståhl, 33 - även känd som “PT-Fia”. Paret ledde tillsammans tv-programmet Lyckomaten år 2019.

Berättar nu om kärlekslyckan: "Vi har det så bra"

För Aftonbladet bekräftar nu Tareq Taylor att han och "PT-Fia" är ett par sedan några månader tillbaka. De kunde ses posera kärleksfullt tillsammans på Tareqs lanseringsevent för sitt eget vin i centrala Stockholm under fredagen. 

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra.


Tareq fortsätter att berätta om sin stora lycka med nya flickvännen. Som svar på att paret ser lyckliga ut säger han "Ja, men så är det. Det känns som vi har hittat en bra balans. Jag tror också vi ger varandra energi vilket är bra". 

Han berättar vidare om flickvännens fina egenskaper

– Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra. 

Framtidsplanerna tillsammans med Sofia

Distansen är dock ett faktum för paret - Sofia Ståhl bor i Stockholm tillsammans med sin dotter medan Taylor är bosatt i Malmö. Detta verkar dock inte vara något hinder för duon, som redan har gjort framtidsplaner.

– Det är som det är… Man får gilla läget. Jag har så pass mycket arbete i Stockholm också.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!